Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MINI COOPER S F55 GUMISZŐNYEG (2014-)
MINI COOPER S F55 GUMISZŐNYEG (2014-)
11 490 Ft
10 490 Ft

MINI COOPER S F55 GUMISZŐNYEG (2014-)

MINI COOPER S F55 GUMISZŐNYEG (2014-)
MINI COOPER S F55 (2014-) GUMISZŐNYEG
MINI COOPER S F55 (2014-) GUMISZŐNYEG
MINI COOPER S F55 (2014-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
MINI COOPER S F55 (2014-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
MINI COOPER S F55 (2014-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
MINI COOPER S F55 (2014-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

9
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 490 Ft
11 490 Ft
Részletek
A MINI COOPER S F55 gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autó kiegészítő, mely speciálisan kialakított a 2014 utáni modellekhez. A gumiszőnyeg cikkszáma 76474, és tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, védelmet nyújtva az alátéttől, és megóvva az autó belső terét.

Ez a gumiszőnyeg prémium anyagból készül, mely ellenáll a kopásnak és könnyen tisztítható. A rugalmas szövetnek köszönhetően könnyen formázható és nem hagy nyomokat az autó belső terében.

A MINI COOPER S F55 gumiszőnyeg praktikus megoldás az autó belső tisztaságának megőrzésére. Könnyen beilleszthető az autó padlójára, és könnyen eltávolítható a tisztítás érdekében. A szőnyeg tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, így biztosítva a maximális védelmet a kosz, sár és egyéb szennyeződések ellen.

Az autós kiegészítők legújabb trendje a gumiszőnyeg, mely nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is vonzó. A MINI COOPER S F55 gumiszőnyeg elegáns megjelenést kölcsönöz az autó belső terének, és tökéletes kiegészítője az autó színvilágának.

Ha a MINI COOPER S F55 tulajdonosa vagy, és szeretnéd megóvni autód belső terét a szennyeződésektől, akkor ez a gumiszőnyeg ideális választás számodra. Akár mindennapos használatra, akár hosszabb útra tervezel vele menni, ez a gumiszőnyeg garantálja az autó padlójának hosszú távú védelmét.

Összességében a MINI COOPER S F55 gumiszőnyeg egy megbízható és stílusos autó kiegészítő, mely segít megóvni az autó belső terét a szennyeződésektől és megőrizni annak esztétikus megjelenését. Válassza ezt a terméket, és élvezze az autózást a maximális komfort érdekében!
Adatok
Cikkszám:
76474
Kiegészítő termékek