Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalatautocarpet.hu

CSOMAGTÉRTÁLCA

Méretpontos autó csomagtértálca, (Rezaw-Plast, Rigum, Gledring, Guzu, Aristar) csomagtérszőnyeg.
A csomagtartó tálca precízen megtervezett, kifejezetten egy adott autómárkához készült.

Így vásárlás után nem kell attól tartanunk, hogy nem illeszkedik kellően a termék a csomagtérbe. A megvásárolt termék elhelyezése nagyon egyszerű: a terméket az autó csomagtartójának szőnyegére kell helyezni.

Garantáltan nem fog csalódást okozni a csomagtértálca vásárlása, hiszen nem csak az eredeti kárpitot védi, hanem egyszerűbbé teszi a tisztítási folyamatot is.

Amit érdemes tudni vásárlás előtt, hogy a pontos mérettől eltekintve szagtalanok, ami azt jelenti, hogy nem büdös a gumi, nincs szaga és csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Egyik jellemzőjük, hogy peremes: a perem magassága 3 és 5 cm között van. A csomagtartó tálca másik fontos funkciója, hogy felfogja a kifolyó folyadékot vagy az olvadó havat, például sílécről, cipőről, és egyetlen mozdulattal gyorsan kiüríthető.

Webáruházunkban szinte minden hazai és külföldi autómárkához lehet csomagtértálcát rendelni. A csomagtértálcák fekete színben kaphatóak.
Csomagtértálcát több gyártó is gyárt, így a tálcákat is a saját ízlésünk és pénztárcánk határozhatja meg, nem utolsó sorban pedig, hogy milyen funkciót szeretnénk vele betölteni!

A webáruházban 4-5 féle tálca közül lehet választani.

Egyik ezek közül a :

- rugalmas műanyag, aminek a pereme, kb. 3cm széles, megnevezéséből adódóan műanyagból készül, és a legújabb gyártás szerint a minősége nagymértékben változott. Színe fekete.
Az alap felülete annyiban változott, hogy a habszivacsot a gyártók kiszedték a tálcából és az anyag minőséget változtatták meg, így a felülete valóban csúszásmentesre sikeredett.

- Szilikon gumis csomagtértálca, gumi anyagból készül, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A teljes felületet csúszásmentes réteg és egy magas él borítja.

- A gumis csomagtartó tálca kialakítása ugyanabból a gumiból készült, mint a gumis autószőnyegek, a csomagtartó tálca közepén préselt autómintázat található. A termék széle kisebb, kb. 1-1,5 cm.

- PROLINE csomagtértálca, sajnos ne minden típushoz gyártanak, de már sok autótípushoz megtalálható az oldalunkon! A Proline csomagtértálca minőségében nagyon jó, masszív kialakítású, vastagsága 5-6 cm. Rendkívül ellenálló a sérülésekkel szemben. Egyedi design és magas funkcionalitás jellemzi. A betét kialakítása rendezőként funkcionál, hogy a kisebb tárgyak elmozdulását megakadályozza menet közben.

- Dry Zone csomagtértálca, egy standard sorozata a csomagtértálcáknak. A hőre irányuló elasztotermékből- TPE anyagból készül, rugalmas, ellenáll az UV sugárzásnak. A matt felületnek köszönhetően a tálca jól néz ki, kis súlya miatt (kb. 1,5 kg) pedig könnyen ki-be tehető.

A csomagtértálcákat a Rezaw-Plast, Rigum, és a Frogum, Guzu gyáraiból szerezzük be.