Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RÓLUNK

Rólam. Rólunk. A cégről.

Az AUTOCARPET.HU-ról.

Kínálatunkban autós kiegészítők között válogathatsz, többek között gumiszőnyegek, csomagtértálcák, légterelők, AUTÓSZŐNYEGEK széles választéka közül. Gumiszőnyegeinket az ismert Gumárny Zubří, Rigum, Gledring, FROGUM, HEKO, Rezaw-Plast cégeitől szerezzük be.

Széles választékkal várunk az autós kiegészítők világában, amivel igényedhez mérten „fel tudod öltöztetni” szeretett autódat.

Több száz fotóval ellátott webáruházunk, és részletes leírással ellátott ismertető alapján kényelmesen és garantáltan ki fogod tudni választani a számodra legjobban tetsző termékeket.

TÖRTÉNETEM:

Kollár Tamás vagyok, az AUTOCARPET SOLUTIONS KFT. megálmodója és egyben tulajdonosa.

Az online kereskedelem világa nem ma kezdődött az életemben, pontosabban 2010-től ragadott magával ez a világ, innentől kezdve töretlenül megyek a céljaim felé.

Mint cégtulajdonos, és egy webáruház megálmodója már voltam a magyarországi piacon, ami sok éves munka árán és rengeteg tapasztalatszerzés után rálátást adott ennek a piacnak a működtetésében. Az élet sajnos, vagy nem sajnos úgy hozta, hogy lemondok egy általam létrehozott és megálmodott cégről, amiből kifolyólag született meg az AUTOCARPET.HU webáruház.

Az AUTOCARPET.HU szeretném, ha olyan lenne, amit mindig is szerettem volna, tele újdonsággal, lendülettel és újabbnál újabb fejlesztésekkel, amit ez az autós világ nyújtani tud.

Nagy bizalom és céltudat van bennem, bízom benne, hogy a webáruház arculatára is kivetül a 2010-től megálmodott célom, ami rengeteg vásárlót vonz magával, valamint bizalmat és megbízhatóságot sugallhatok vásárlásod során.

Hogy a szakma kulcsa nem ma került a kezeim közé, mi sem bizonyítja jobban, hogy nem csak a magyarországi piacon, de a szlovák, cseh piac meghódítása is a céljaim közé tartozott. A szlovák webáruház működése 2007-től indult az AUTOROHOZE.EU néven, ami mai napig egy sikeresen működő webáruház. Továbbá, a carcarpit.sk, carcarpit.cz áruházak is munkám iránti szeretet által jöhettek létre. És most itt van ez az új kincs, az AUTOCARPET.HU autós webáruház, amit fogadjatok olyan szeretettel, amilyen sok munka, kitartatás, energia  és céltudat van benne.

Tisztelettel,

Kollár Tamás

AUTOCARPET SOLUTIONS KFT.