Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

KAPCSOLAT

ELÉRHETŐSÉG ÉS SEGÍTSÉG

Webáruházunkat minden nap, H-P: 08:00-14:00 - óra között bármikor keresheted az ugyfelszolgalat@autocarpet.hu e-mail címen. A rendeléseket természetesen éjjel/nappal le tudják adni.

Bármilyen kérdés, reklamáció és egyéb probléma merül fel, keress minket, és MI segítünk. Ha esetleg nem ebben az időpontban tudsz minket elérni, a következő munkanapon biztosan választ fogsz kapni. Kérlek, ha esetleg 1-3 napon belül nem jelentkezünk, az azt jelenti, hogy megrohamoztak az ügyfelek és végezzük a feladatunkat, minden ügyfél visszajelzést fog kapni!

Minden információt, amit szeretnél tudni, a KATEGÓRIÁK menü alatt megtalálod.

Választ kaphatsz pl. a szőnyeggyártás menetére, reklamációra, a szállítási határidőre is, ezen felül a termékleírások is segítségedre lehetnek, amit az adott terméknél fogsz tudni elolvasni.

Áruházunk boltként nem üzemel, de Új Irodánk már személyes átvételi pontként elérhető.

Személyes átvél esetén csak kézpénben vagy azonnali utalással tudnak fizetni. Bankkártyás fiezétés nincs nálunk. Köszönjük.

 

Iroda - Átvételi pont:

1158 Budapest

Késmárk utca 9.

Agritek Zrt. Irodaház

2 emelet - 222 Ajtó

H-P 8:00 - 14:00

Számlázási - céges adatok: -NEM IRODA, NEM ÁTVEHŐ HELY!

Auto-Carpet Solutions Kft.

1149 Budapest, Pillangó park utca 7. 3/1.

ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

Átmenetileg telefonos ügyfélszolgálatunk nem üzemel. Kérjük írjanak email-t: ugyfelszolgalat@autocarpet.hu, melyre válaszolni fogunk a leghamarabbi időben. Köszönjük.

Adószám: 28776781-2-42

Közösségi adószám: HU28776781

Cégjegyzékszám: 01-09-373635