Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

LÉGTERELŐ

Autó légterelő - HEKO.
A légterelők csökkentik a légáramlást, a menet zajt, esős idő alatt kényelmessé teszik a szellőztetést, a pára lecsapódása nem nehezíti meg a vezetést.

A hátsó ülésen ülő utast is megvédi a menet szél okozta nagy légáramlattól.
Nyáron a légterelőknek köszönhetően, bátran aggodalom nélkül is lehúzhatjuk az ablakot, így a terelő lapátok segítségével friss levegőt juttathatunk be, akár egy leparkolt autóba is. Ezáltal biztosított a szellőztetés és az autó túlmelegedése.
Ezen kívül árnyékoló tulajdonságokkal is rendelkeznek, UV-álló műanyagból készülnek, ami lehetővé teszi számukra a szűrést.

A légterelők, sötétszürke, átlátszó anyagból készülnek, nem sötétít, nem gátolja a kilátást. Kb. 5-6 cm vastagságúak.
A légterelők megközelítőleg 1000 féle autóhoz kaphatók, kivétel nélkül az adott típusú autóablakhoz készülnek. Egy-egy terelőkészlet 4 darabból áll, kivéve néhány típust, amiben csak 2 darab van, pl. furgonok. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy csak 2 darabot rendeljen járműve első ablakaira.
Az összeszerelés nagyon egyszerű dolog, nem igényel szakértelmet. A beszerelés előtt és közben semmilyen módosítást nem kell végrehajtania a járművön. Az ablakterelőkön kétoldalas matricák vannak, amelyek fontosak a ragasztásnál, de fontosak az U-alakú profilok is, amelyek segítik a távolság kialakítását és beillesztik a terelők alá úgy, hogy az ablakkerethez nyomják őket. Az U profilok használatával a terelők stabilabbá válnak, és segítik az ablak könnyű beillesztését. Az ablakterelők felszerelése akkor sem nehéz, ha a jármű elektromos ablakokkal van felszerelve, és becsípődés elleni védelemmel rendelkezik.