Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalatautocarpet.hu

VW CSOMAGTÉRTÁLCA

VOLKSWAGEN csomagtértálca. A csomagtartó tálca precízen megtervezett, kifejezetten egy adott autómárkához készült.


61termék
12 990 Ft
12 990 Ft
10 990 Ft
11 490 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
14 990 Ft
11 490 Ft
 

Így vásárlás után nem kell attól tartanunk, hogy nem illeszkedik kellően a termék a csomagtérbe. A megvásárolt termék elhelyezése nagyon egyszerű: a terméket az autó csomagtartójának szőnyegére kell helyezni.

Garantáltan nem fog csalódást okozni a csomagtértálca vásárlása, hiszen nem csak az eredeti kárpitot védi, hanem egyszerűbbé teszi a tisztítási folyamatot is.

Amit érdemes tudni vásárlás előtt, hogy a pontos mérettől eltekintve szagtalanok, ami azt jelenti, hogy nem büdös a gumi, nincs szaga és csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Egyik jellemzőjük, hogy peremes: a perem magassága 3 és 5 cm között van. A csomagtartó tálca másik fontos funkciója, hogy felfogja a kifolyó folyadékot vagy az olvadó havat, például sílécről, cipőről, és egyetlen mozdulattal gyorsan kiüríthető.

Webáruházunkban szinte minden hazai és külföldi autómárkához lehet csomagtértálcát rendelni. A csomagtértálcák fekete színben kaphatóak.
Csomagtértálcát több gyártó is gyárt, így a tálcákat is a saját ízlésünk és pénztárcánk határozhatja meg, nem utolsó sorban pedig, hogy milyen funkciót szeretnénk vele betölteni!

A wbáruházban 4-5 féle tálca közül lehet választani.

Rugalmas műanyag, aminek a pereme, kb. 3cm széles, megnevezéséből adódóan műanyagból készül, és a legújabb gyártás szerint a minősége nagymértékben változott. Színe fekete.
Az alap felülete annyiban változott, hogy a habszivacsot a gyártók kiszedték a tálcából és az anyag minőséget változtatták meg, így a felülete valóban csúszásmentesre sikeredett.

Szilikon gumis csomagtértálca, gumi anyagból készül, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A teljes felületet csúszásmentes réteg és egy magas él borítja.

A gumis csomagtartó tálca kialakítása ugyanabból a gumiból készült, mint a gumis autószőnyegek, a csomagtartó tálca közepén préselt autómintázat található. A termék széle kisebb, kb. 1-1,5 cm.

PROLINE csomagtértálca, sajnos ne minden típushoz gyártanak, de már sok autótípushoz megtalálható az oldalunkon! A Proline csomagtértálca minőségében nagyon jó, masszív kialakítású, vastagsága 5-6 cm. Rendkívül ellenálló a sérülésekkel szemben. Egyedi design és magas funkcionalitás jellemzi. A betét kialakítása rendezőként funkcionál, hogy a kisebb tárgyak elmozdulását megakadályozza menet közben.

Dry Zone csomagtértálca, egy standard sorozata a csomagtértálcáknak. A hőre irányuló elasztotermékből - TPE anyagból készül, rugalmas, ellenáll az UV sugárzásnak. A matt felületnek köszönhetően a tálca jól néz ki, kis súlya miatt (kb. 1,5 kg) pedig könnyen ki-be tehető. A csomagtértálcákat a Rezaw- Plast, Rigum, GLEDRING, GUZU és a Frogum gyáraiból szerezzük be.