Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

AUTÓSZŐNYEG RENDELÉS MENETE

Köszönjük, ha az autószőnyeg rendelésedet az autocarpet.hu oldalán adod le.

Szeretnénk tájékoztatni és egyben felhívni a figyelmedet arra, hogy az autószőnyeg (Seteppelt, EVA, Exkluzív, Pearl Line, Comfort Line) gyártása egyedi terméknek minősül, ami téged annyiban érint, hogy KÉRLEK, MEGFONTOLTAN, RENDELÉSED FIGYELMESEN ÁTTEKINTVE add le nálunk. Sok esetben megkönnyíted ezzel a mi munkánkat és a Te vásárlásodat! Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy az álomszőnyegedet úgy kapd készhez, amilyenre szeretted volna! Köszönjük, ha ezt megérted és figyelembe veszed!

Amit föltétlen tudnod kell!: a szőnyeg gyártási ideje kb.10 munkanap! Mivel a Te szőnyeged készül, és MI megpróbáljuk ezt kivitelezni, kérlek légy a határidővel simulékony. Az egyedi szőnyeggyártást kollégák végzik, akik minta alapján készítik a szőnyegedet.

Az egyedileg gyártott tetmékeket, előreutalás ellenében tudjuk legyártani. Amennyiben a feltétellel egyetértés születik, ez után egy díjbekérőt küldünk, amin az utaláshoz szükséges adatok szerepelnek. Az utalásnál a számla sorszámát kell a közleményeb írni, amit párosítani tudunk a rendeléssel.

Amennyiben a leírtak nem okoznak gondot és megvárod, hogy egy szép autószőnyeg birtokában legyél, rendelést követően a szőnyeged gyártásba kerül.

A megrendelésedet mi minden esetben megkapjuk, és ez által a szőnyeget a gyártósorra tudjuk küldeni! Ha kérdés merül fel, mi téged keresni fogunk! KÉRLEK, NE ess pánikba, ha azonnal nem reagálunk a rendelésedre.

Hogy Te is tudd: a szőnyeget minta alapján készítik, szegik és utána elkészítik a hímzésedet (persze, csak, ha kértél), ezért 10 munkanap a gyártási idő! Miután elkészül, Mi becsomagoljuk neked és a GLS futárszolgálat kiszállítja neked. Figyelem, az is megtörténhet, hogy a gyártási idő rövidülhet, de akár meghoszabodthat, ami nem rajtunk múlik, hanem a gyártón.

FONTOS: ha kért szőnyeg nem nyeri el a tetszésedet, sajnos ezzel kapcsolatos reklamációt nem tudunk elfogadni!