Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

LAND ROVER RANGE ROVER SPORT GUMISZŐNYEG (2013-)
LAND ROVER RANGE ROVER SPORT GUMISZŐNYEG (2013-)
12 490 Ft
11 490 Ft

LAND ROVER RANGE ROVER SPORT GUMISZŐNYEG (2013-)

LAND ROVER RANGE ROVER SPORT GUMISZŐNYEG (2013-)
LAND ROVER RANGE ROVER SPORT (2013-) GUMISZŐNYEG
LAND ROVER RANGE ROVER SPORT (2013-) GUMISZŐNYEG
LAND ROVER RANGE ROVER SPORT (2013-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
LAND ROVER RANGE ROVER SPORT (2013-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Land Rover Range Rover Sport gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró autó kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik az autópadló formájához és méretéhez. A cikk száma 76279, és kompatibilis a 2013-tól kezdve gyártott Land Rover Range Rover Sport modellekkel.

Ez a gumiszőnyeg ideális választás azoknak, akik szeretnék védeni autójuk padlóját a sártól, nedvességtől, kavicsoktól és egyéb szennyeződésektől. A gumiszőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését és funkcionalitását.

A gumiszőnyeg anyaga ellenálló és tartós, így hosszú élettartammal rendelkezik. A szőnyeg felületén lévő bordák megakadályozzák, hogy a szennyeződés és folyadék átjusson az autópadlóra, így könnyedén takarítható marad. Emellett a gumiszőnyeg könnyen elhelyezhető és eltávolítható, így könnyedén tudja tisztán tartani autójának belső terét.

A Land Rover Range Rover Sport gumiszőnyeg nemcsak praktikus, hanem esztétikus is. A designja illeszkedik az autó belső terekhez, és stílusos megjelenést kölcsönöz az autónak. A fekete színű gumiszőnyeg diszkrét, ugyanakkor elegáns megjelenést biztosít az autó belsejében.

Összességében a Land Rover Range Rover Sport gumiszőnyeg kiváló választás azoknak, akik szeretnék megvédeni autójuk padlóját, miközben stílusos megjelenést is szeretnének kialakítani a belső térben. A tartós anyag és könnyű karbantarthatóság garantálja, hogy hosszú évekig élvezheti autója belső tereinek tisztaságát és esztétikáját.
Adatok
Cikkszám:
76279
Kiegészítő termékek