Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT LATITUDE GUMISZŐNYEG (2011-2015)
RENAULT LATITUDE GUMISZŐNYEG (2011-2015)
22 990 Ft
20 990 Ft

RENAULT LATITUDE GUMISZŐNYEG (2011-2015)

RENAULT LATITUDE GUMISZŐNYEG (2011-2015)
RENAULT LATITUDE (2011-2015) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
RENAULT LATITUDE (2011-2015) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

9
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 2 000 Ft
20 990 Ft
22 990 Ft
Részletek
A Renault Latitude gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, specifikusan a 2011 és 2015 között gyártott modellekhez tervezett autó kiegészítő. A termék cikkszáma 22935, így könnyen azonosítható és megvásárolható azoknak, akiknek fontos a precíz illeszkedés és a praktikus autótakarítás.

A gumiszőnyeg kifejezetten a Renault Latitude modellekhez lett kialakítva, ezáltal garantálva a tökéletes illeszkedést az autó padlójához. A precízen formázott szőnyeg megfelel minden alakú és méretű jármű padlójának, így tökéletes védelmet nyújt a kosz, por és egyéb szennyeződések ellen.

Az erős és tartós anyagból készült gumiszőnyeg könnyen tisztítható, egyszerűen lemosható és akár nedves ronggyal is könnyedén tisztán tartható. A termék ellenáll az időjárási viszonyoknak és a kopásnak, ezáltal hosszú élettartamot biztosítva. A szőnyeg textúrája és vastagsága megakadályozza, hogy a lábak nedvességet vagy koszt hordozzanak be az autó belsejébe, így hozzájárulva a tisztaság megőrzéséhez.

A Renault Latitude gumiszőnyeg nemcsak praktikus és funkciónális, hanem esztétikailag is vonzó megjelenést kölcsönöz az autó belső terének. A stílusos és modern design jól illeszkedik az autó többi részéhez, így harmonikus egységet teremtve. Az elegáns fekete színű szőnyeg tökéletesen passzol az autó belső terének designjához, így a vezető és az utasok is élvezhetik a kellemes látványt.

Az ilyen minőségi gumiszőnyeg nemcsak a kényelmet szolgálja, de hozzájárul az autó értékének megőrzéséhez is. Annak érdekében, hogy az autó padlója mindig tiszta és szép maradjon, érdemes beruházni egy ilyen prémium minőségű autó kiegészítőre, amely hosszú távon is megfelelő védelmet nyújt az autó belső terének. A Renault Latitude gumiszőnyeg garancia a tisztaságra és a védelemre!
Adatok
Cikkszám:
22935
Kiegészítő termékek