Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

AUDI A2 CSOMAGTÉRTÁLCA (2000-2005)
AUDI A2 CSOMAGTÉRTÁLCA (2000-2005)
11 490 Ft
10 490 Ft

AUDI A2 CSOMAGTÉRTÁLCA (2000-2005)

AUDI A2 CSOMAGTÉRTÁLCA (2000-2005)
AUDI A2 (2000-2005) CSOMAGTÉRTÁLCA (NORMÁL)
AUDI A2 (2000-2005) CSOMAGTÉRTÁLCA (NORMÁL)
AUDI A2 (2000-2005) CSOMAGTÉRTÁLCA (NÉMETORSZÁGI PIACRA KÉSZŰLT VÁLTOZAT)
AUDI A2 (2000-2005) CSOMAGTÉRTÁLCA (NÉMETORSZÁGI PIACRA KÉSZŰLT VÁLTOZAT)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
9
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 490 Ft
11 490 Ft
Részletek
Az Audi A2 csomagtértálca egy kifejezetten az 2000 és 2005 közötti gyártási időszakra tervezett tartozék, melynek cikkszáma 20789. Ez az eredeti gyártó által készített tartozék segít rendszerezni és megvédeni az autó csomagterét a mindennapi használat során.

A csomagtértálca kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készül, így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig szolgálni fogja Önt. A tartozék tökéletesen illeszkedik az Audi A2 csomagterébe, így nincs szükség felesleges állítgatásra vagy vágásra. Egyszerűen csak helyezze be a csomagtérbe, és máris élvezheti a praktikusságát.

A csomagtértálca segít megvédeni az autó csomagterét a kosztól, szennyeződésektől, folyadékoktól és egyéb esetleges károktól. Tökéletesen alkalmas az autó csomagterében szállított tárgyak biztonságos rögzítésére, így nem kell aggódnia, hogy azok összekarcolják vagy megrongálják az autó padlóját.

Emellett a csomagtértálca könnyen tisztítható, így könnyedén eltávolíthatja róla a szennyeződéseket és a folyadékfoltokat. Csak egyszerűen vegye ki a csomagtértálcát az autóból, tisztítsa meg egy nedves ruhával, majd szárítsa meg alaposan, mielőtt visszateszi a csomagterébe.

Az Audi A2 csomagtértálca nemcsak praktikus és funkciónális, de esztétikailag is megjelenését javítja az autó csomagterének. A letisztult, elegáns designja harmonizál az Audi A2 belső térrel, így még vonzóbbá teszi autóját.

Összességében az Audi A2 csomagtértálca ideális választás minden Audi A2 tulajdonos számára, aki szeretné megőrizni autója csomagterének szépségét és rendjét. Bízza magát az eredeti gyártó által készített tartozékokra, és élvezze az Audi A2 csomagtértálca nyújtotta praktikumot és előnyöket!
Adatok
Cikkszám:
20789
Kiegészítő termékek