Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

AUDI A6/S6/RS6 (C5) CSOMAGTÉRTÁLCA (1997-2003)
AUDI A6/S6/RS6 (C5) CSOMAGTÉRTÁLCA (1997-2003)
18 990 Ft

AUDI A6/S6/RS6 (C5) CSOMAGTÉRTÁLCA (1997-2003)

AUDI A6/S6/RS6 (C5) CSOMAGTÉRTÁLCA (1997-2003)
AUDI A6/S6/RS6 (C5) CSOMAGTÉRTÁLCA (1997-2003)
AUDI A6/S6/RS6 (C5) CSOMAGTÉRTÁLCA (1997-2003)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
18 990 Ft
Részletek
Az AUDI A6/S6/RS6 (C5) csomagtértálca tökéletes kiegészítője lehet autód csomagtartójának. Ez a termék speciálisan az 1997-2003 között gyártott AUDI A6/S6/RS6 (C5) modellekhez lett tervezve, így tökéletes illeszkedést biztosít a csomagtérbe.

Ez a csomagtértálca segít rendszerezni és védeni a csomagtérben szállított tárgyakat. A kiváló minőségű anyagból készült tálcának köszönhetően könnyedén lehet rendezni a csomagtérben található tárgyakat, így elkerülhető a zavaros rend és a tárgyak összekoszolódása. A csomagtértálca segít megakadályozni a csomagtér padlójának megsérülését is, így hosszabb élettartamot biztosítva az autód csomagtartójának.

Ezen kívül ez a csomagtértálca könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú időn keresztül szolgálhat praktikus segítségként az autódban. Az exkluzív megjelenésének köszönhetően tovább fokozza autód belső dizájnját.

A termék cikkszáma: 20782, így könnyedén azonosítható és beszerezhető az AUDI A6/S6/RS6 (C5) tulajdonosok számára. A csomagtértálca könnyen és gyorsan beszerelhető a csomagtérbe, anélkül hogy bármilyen extra eszközre volna szükség.

Összességében az AUDI A6/S6/RS6 (C5) csomagtértálca egy praktikus és esztétikus kiegészítője lehet az autódnak, ami segít rendszerezni és védeni a csomagtérben szállított tárgyakat. Ne hagyd ki ezt a kiváló minőségű terméket, amely hosszú távon hasznos segítséget nyújthat az autódhoz.
Adatok
Cikkszám:
20782
Kiegészítő termékek