Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MERCEDES-BENZ G (LONG) GUMISZŐNYEG (1989-2019)
MERCEDES-BENZ G (LONG) GUMISZŐNYEG (1989-2019)
13 490 Ft
12 490 Ft

MERCEDES-BENZ G (LONG) GUMISZŐNYEG (1989-2019)

MERCEDES-BENZ G (LONG) GUMISZŐNYEG (1989-2019)
MERCEDES-BENZ G (LONG) (1989-2019) GUMISZŐNYEG (GUZU)
MERCEDES-BENZ G (LONG) (1989-2019) GUMISZŐNYEG (GUZU)
MERCEDES-BENZ G (LONG) (2007-2019) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
MERCEDES-BENZ G (LONG) (2007-2019) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.04.03   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 490 Ft
13 490 Ft
Részletek
A Mercedes-Benz G (Long) gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autótartozék, amelyet az 1989 és 2019 között gyártott modellekhez terveztek. A cikkszámának 20416, ez a gumiszőnyeg pontosan illeszkedik a Mercedes-Benz G (Long) modellek padlójához, védelmet nyújtva azt a szennyeződések, folyadékok és sérülések ellen.

Ez a gumiszőnyeg kifejezetten az autó belterének védelmére lett tervezve, megakadályozva a kosz és folyadékok bejutását a padlóba. A magas peremei révén hatékonyan tartja vissza a kosz és a nedvesség, így könnyen eltávolítható és tisztán tartható. Ezen kívül a gumiszőnyeg anyaga ellenálló és könnyen tisztítható, így hosszú éveken át megtartja eredeti állapotát.

A Mercedes-Benz G (Long) gumiszőnyeg kiváló választás azoknak, akik szeretnék megóvni autójuk padlóját a kopástól és kosztól. Kényelmesen illeszkedik az autó padlójához, anélkül hogy csúszkálna vagy elmozdulna használat közben. A gumiszőnyeg részletes mintázata stílusos megjelenést kölcsönöz az autó belterének, emellett könnyen kombinálható a különböző belső design elemekkel.

A Mercedes-Benz G (Long) gumiszőnyeg egy praktikus és stílusos autótartozék, amely nemcsak megóvja az autó belterét, de esztétikailag is feldobja azt. Ha a legjobb minőségű védelmet keresed autód padlójának, akkor ez a gumiszőnyeg ideális választás lehet számodra. Ne hagyd, hogy az autó padlója szennyeződjön és sérüljön, válassz egy megbízható és tartós gumiszőnyeget a Mercedes-Benz G (Long) modellekhez!
Adatok
Cikkszám:
20416
Kiegészítő termékek