Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL ASTRA F GUMISZŐNYEG (1991-1998)
OPEL ASTRA F GUMISZŐNYEG (1991-1998)
12 490 Ft
11 490 Ft

OPEL ASTRA F GUMISZŐNYEG (1991-1998)

OPEL ASTRA F GUMISZŐNYEG (1991-1998)
OPEL ASTRA F (1991-1998) GUMISZŐNYEG
OPEL ASTRA F (1991-1998) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
Az Opel Astra F gumiszőnyeg 1991 és 1998 között gyártott autókhoz lett tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen az autó belső terébe és védelmet nyújtson az aljzatnak. A cikkszám 20290 azonosítja ezt a konkrét gumiszőnyeget, amely kiváló minőségű anyagokból készült.

Ez a gumiszőnyeg kifejezetten az Opel Astra F modellhez lett tervezve, és pontosan illeszkedik az autó padlójához, anélkül, hogy csúszkálna vagy feltekeredne. A felső felület texturált mintázattal rendelkezik, ami segít megakadályozni a lábfej csúszását vezetés közben. Ezenkívül könnyen tisztítható, ami nagyon praktikus a mindennapi használat során.

Az Opel Astra F gumiszőnyeg tartós kivitelű, és hosszú távon védelmet nyújt az autó aljzatának a mindennapi kopás és kosz ellen. A gumiszőnyeg könnyen telepíthető és eltávolítható, így könnyedén tisztán tartható. A vastag, ellenálló anyagból készült szőnyeg hozzájárul az autó belső térének megjelenéséhez és kényelméhez is.

Az Opel Astra F gumiszőnyeg nemcsak esztétikailag vonzó, hanem funkcionálisan is nagyon hasznos a vezetés közben. A tapadó felület és a precíz illeszkedés garantálja a biztonságos és kényelmes vezetési élményt. Ezenkívül a gumiszőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható, ami még hosszabb élettartamot biztosít.

Ha az Opel Astra F gumiszőnyeggel szeretné védeni autója belső terét és megőrizni annak esztétikus megjelenését, akkor a 20290 cikkszámú termék ideális választás lehet Önnek. A tartós anyagból készült szőnyeg hosszú távon is meg fog felelni az elvárásoknak, és kényelmes és biztonságos vezetési élményt biztosít Önnek és utasainak. Ne feledje, hogy a megfelelő gumiszőnyeg kiválasztása fontos szerepet játszik az autója belső terének védelmében és kényelmében. Az Opel Astra F gumiszőnyeg a tökéletes választás lehet ebben az esetben!
Adatok
Cikkszám:
20290
Kiegészítő termékek