Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HYUNDAI MATRIX GUMISZŐNYEG (2001-2010)
HYUNDAI MATRIX GUMISZŐNYEG (2001-2010)
13 990 Ft
12 990 Ft

HYUNDAI MATRIX GUMISZŐNYEG (2001-2010)

HYUNDAI MATRIX GUMISZŐNYEG (2001-2010)
HYUNDAI MATRIX (2001-2010) GUMISZŐNYEG (Normál)
HYUNDAI MATRIX (2001-2010) GUMISZŐNYEG (Normál)
HYUNDAI MATRIX (2001-2010) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
HYUNDAI MATRIX (2001-2010) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.04.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 990 Ft
13 990 Ft
Részletek
A Hyundai Matrix gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró autó kiegészítő, mely ideális választás minden olyan autótulajdonos számára, akinek fontos az autója belső tisztasága és védelme. A terméknek köszönhetően könnyedén tarthatod autód padlóját tisztán és rendezetten, miközben megóvod a gyári szőnyegeket az esetleges sérülésektől és kosztól.

A gumiszőnyeg ideális választás a 2001 és 2010 között gyártott Hyundai Matrix modellekhez, hiszen pontosan illeszkedik az autó belső teréhez, így biztosítva a tökéletes védelmet és passzolást. A termék cikkszáma 20269, így könnyedén azonosítani tudod a kereskedelmi és online felületeken.

A gumiszőnyeg anyaga kiváló minőségű, ellenálló és könnyen tisztítható. A nedvszívó technológiának köszönhetően könnyen eltávolíthatod róla a szennyeződéseket és nedvességet, így mindig friss és tiszta marad az autód beltere. Emellett a szőnyeg alján található speciális anyag biztosítja, hogy ne csússzon el a vezetés közben, így növelve a biztonságot.

A Hyundai Matrix gumiszőnyeg esztétikus megjelenése is hozzájárul autód belső térének feldobásához. A fekete szín elegáns és letisztult, így bármilyen belső térrel tökéletes harmóniát teremt. Az autószőnyeg könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így könnyedén tisztántarthatod és cserélheted a szükség esetén.

Összességében a Hyundai Matrix gumiszőnyeg a praktikus és esztétikus autókiegészítők egyike, mely hozzájárul autód kényelméhez és védelméhez. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék hosszabb ideig megőrizni autójuk szépségét és tisztaságát egy strapabíró és könnyen kezelhető termék segítségével. Ne habozz, szerezd be a saját Hyundai Matrix gumiszőnyegedet még ma, és tedd még kellemesebbé az utazást!
Adatok
Cikkszám:
20269
Kiegészítő termékek