Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CHEVROLET REZZO GUMISZŐNYEG (2000-2008)
CHEVROLET REZZO GUMISZŐNYEG (2000-2008)
12 490 Ft
11 490 Ft

CHEVROLET REZZO GUMISZŐNYEG (2000-2008)

CHEVROLET REZZO GUMISZŐNYEG (2000-2008)
CHEVROLET REZZO (2000-2008) GUMISZŐNYEG
CHEVROLET REZZO (2000-2008) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.23   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Chevrolet Rezzo gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró autókiegészítő, mely ideális választás az 1996 és 2001 között gyártott Rezzo modellekbe. A prémium anyagokból készült szőnyeg kitűnő védelmet nyújt az autó padlójának, megakadályozva a szennyeződések bejutását és a kopást.

A gumiszőnyeg pontosan illeszkedik az autó padlójához, így biztosítva a maximális védelmet. Könnyen tisztítható és mosható, így hosszú éveken át megőrzi esztétikus megjelenését. A speciális anyagból készült szőnyeg nem csak a koszt és nedvességet tartja távol az autó belső teréből, de csökkenti a zajszintet is, így kellemesebbé téve az utazást.

A Chevrolet Rezzo gumiszőnyeg ellenálló a hőingadozásoknak és az UV-sugárzásnak, így hosszú távon is megőrzi színét és formáját. Az autó belső terét elegánsabbá és letisztultabbá varázsolja, emellett könnyen illeszthető és kivehető, így könnyen tisztántartható.

Ha szeretné védeni autója padlóját a kopástól, és elegáns megjelenést kölcsönözni belső terének, akkor a Chevrolet Rezzo gumiszőnyeg ideális választás Önnek. Ne hagyja, hogy az autó padlója koszos legyen, válassza ezt a strapabíró és esztétikus gumiszőnyeget, mely hozzájárul autója hosszabb élettartamához és megjelenéséhez!

Tulajdonságok:
- Kiváló minőségű anyag
- Tökéletes illeszkedés
- UV-sugárzásnak és hőingadozásoknak ellenálló
- Csökkenti a zajszintet
- Könnyen tisztítható és mosható

Ne feledje, hogy a Chevrolet Rezzo gumiszőnyeg (2000-2008) a legjobb választás az autó védelme és esztétikája szempontjából. Legyen Ön is részese a prémium kategóriás autókiegészítők világának a legjobb minőségű termékekkel!
Adatok
Cikkszám:
20204
Kiegészítő termékek