Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL AMPERA-E GUMISZŐNYEG (2017-2022)
OPEL AMPERA-E GUMISZŐNYEG (2017-2022)
15 990 Ft
14 990 Ft

OPEL AMPERA-E GUMISZŐNYEG (2017-2022)

OPEL AMPERA-E GUMISZŐNYEG (2017-2022)
OPEL AMPERA-E (2017-) GUMISZŐNYEG
OPEL AMPERA-E (2017-) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

6
Kezdete: 2024.04.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 990 Ft
15 990 Ft
Részletek
Az Opel Ampera-e gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, speciálisan az Opel Ampera-e modellhez tervezett autós kiegészítő, amely védelmet nyújt az autó padlójának és segít megőrizni a belső tér tisztaságát. A gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik az autó padlójára, és a 2017 és 2022 között gyártott Opel Ampera-e modellekhez passzol.

A gumiszőnyeg anyaga egy ellenálló, könnyen tisztítható gumi, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint a szennyeződéseknek és folyadékoknak, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését. A szőnyeg szélén lévő emelkedett perem megakadályozza, hogy a szennyeződések lefolyjanak a padlószőnyeg alá, így könnyebben tisztítható és hosszabb élettartamú lesz.

Az Opel Ampera-e gumiszőnyeg könnyedén felhelyezhető az autó belső térébe és ugyanolyan könnyen eltávolítható, így gyorsan és hatékonyan tisztítható. A gumiszőnyeg pontos illeszkedése és a kiváló minőségű anyaghasználat garantálja, hogy hosszú ideig megbízható védelmet nyújt az autó padlójának.

Az Opel Ampera-e gumiszőnyeg nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is vonzó kiegészítője az autó belső terének. A szőnyeg stílusos megjelenése és az Opel logóval ellátott designja méginkább feldobja az autó belső terét, és egyedi hangulatot teremt az utastérben.

Ha szeretné megőrizni autója belső tisztaságát és védelmet nyújtani padlójának, valamint stílusos kiegészítőt keres Opel Ampera-e modelljéhez, akkor az Opel Ampera-e gumiszőnyeg ideális választás Önnek. A kiváló minőségű anyaghasználat, az esztétikus design és a pontos illeszkedés garantáltan elégedettséget fog nyújtani Önnek és autójának.
Adatok
Cikkszám:
1007871
Kiegészítő termékek