Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

INFINITI QX70 CSOMAGTÉRTÁLCA (2014-2018)
INFINITI QX70 CSOMAGTÉRTÁLCA (2014-2018)
16 990 Ft
15 990 Ft

INFINITI QX70 CSOMAGTÉRTÁLCA (2014-2018)

INFINITI QX70 CSOMAGTÉRTÁLCA (2014-2018)
INFINITI QX70 (2014-2018) CSOMAGTÉRTÁLCA (GUMI)
INFINITI QX70 (2014-2018) CSOMAGTÉRTÁLCA (GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
15 990 Ft
16 990 Ft
Részletek
Az INFINITI QX70 csomagtértálca egy prémium minőségű, speciálisan az adott típusú autóhoz tervezett tartozék, mely ideális megoldást kínál a csomagtér védelmére és rendezettségére. Az INFINITI QX70 2014 és 2018 között gyártott modellekre tervezett tartó egyedi méretezése és formatervezése lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a csomagtér alakjához és méretéhez, biztosítva ezzel a maximális védelmet.

A csomagtértálca anyaga strapabíró, időjárásálló műanyagból készül, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak, a szennyeződéseknek, folyadékfoltoknak és a kisebb sérüléseknek is. A tálcát könnyű tisztán tartani, egyszerűen le lehet törölni róla a szennyeződéseket vagy akár le is mosható. Így mindig tiszta és rendezett marad a csomagtér, ami nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem megóvja az eredeti padlószőnyegét is az esetleges sérülésektől.

Az INFINITI QX70 csomagtértálca kiváló segítség az autó tulajdonosoknak, akik gyakran szállítanak különböző tárgyakat a csomagtartóban, legyen az bevásárlás, sportfelszerelés vagy akár kutya utazása. A térből könnyen kiveszi a kosz és egyéb szennyeződéseket, így megóvja a csomagtér belső részét a kopástól és sérülésektől. Emellett a tálcának köszönhetően könnyebb megtalálni a kisebb tárgyakat is a csomagtérben, mivel nincsenek elszórtan a padlón, hanem rendszerezve és egy helyen vannak.

Az INFINITI QX70 csomagtértálca egyszerűen és gyorsan beszerelhető, mindössze le kell helyezni a csomagtér aljára, így nem igényel speciális szerszámokat vagy technikai hozzáértést. Az eredeti kialakítása miatt tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójába, nem csúszik el és nem mozdul el még nagyobb terhelés vagy mozgás hatására sem.

Röviden összefoglalva, az INFINITI QX70 csomagtértálca egy praktikus és kényelmes autótartozék, amely védelmet nyújt a csomagtér számára, megkönnyíti a rendszerezést és tisztán tartást, valamint fokozza az autó praktikusságát és esztétikumát. Ha fontos számodra az autód rendben tartása és a kényelem, akkor ez a csomagtértálca ideális választás lehet számodra.
Adatok
Cikkszám:
1007262
Kiegészítő termékek