Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

BLOG
2023.02.08 21:13

GLEDRING GUMISZŐNYEG és CSOMAGTÉRTÁLCA

GLEDRING GUMISZŐNYEG és CSOMAGTÉRTÁLCA

Rólunk

A Gledring magáncég már a harmadik generációját éli 1949-től. A cég kezdetei mélyen a múltba nyúlnak vissza, ami tapasztalatot, pontosságot és az üzleti követelményeknek és váéltozásoknak való megfelelést biztosít nekünk. A fiatal generáció vállalatunkba és programjainkba frissességet és kreativitást hoz. Nem csupán méretpontos autószőnyeg- gyártók vagyunk, hanem újítók is az autógyártó iparban. A Gledring volt az első a világon.aki könnyen karbantartható modern kivitelezésű autószőnyegeket gyártott a megszokott négyzet alakúak helyett, valamint új csomagtértálcákkat kínált a piacon, melyek védik autónk csomagterét. A Gledj család és munkatársaik nagyszerű csapatot alkotnak, akik a világ mintegy 40 országában dolgoznak 30%-os növekedéssel évente. Nagyon boldogok és büszkék vagyunk, hogy hagyományunk generációról generációra öröklődik, és hogy napról napra jobbak és erősebbek vagyunk.

Küldetésünk

A Gledring vállalat arra törekszik, hogy az élen legyen a gumi autószőnyegek ill. a csomagtértálcák gyártásában. A márkánk az autók iránti szenvedélyes rajongásra épít. Küldetésünknek tekintjük, hogy termékeinket állandóan tökéletesítsük és olyan újdonságokat mutassunk be a piacon, melyek megerősítik a versenyképességünket is.
Vezető szerepet töltünk be a piacon, ami az újdonságokat és kivitelezést érinti gumi autószőnyegek terén. Ezek új minőséges formatervezett termékeket jelentenek a piacon. A fogyasztókra összpontosítunk, ezért folyamatosan javítunk termékeink minőségén, kinézetén, a benyomáson és összképen, hogy ezek megfeleljenek a vásárlók elvárásainak, sőt túlszárnyalják azt, magasabb értékeket közvetítve.

Cégünk víziója

A Gledring vállalat gumi autószőnyegei minden negyedik autóban megtalálhatóak Európában. Szeretnénk, ha minden autótulajdonos a világon megismerné a Gledring céget a kiváló minőség és a tökéletes méretpontos gumiszőnyegek és csomagtértálcák alapján.

Technológia

A Gledring egy technológiailag kidolgozott vállalat, ami működése során mindig odafigyelt arra, hogy megfelelően fejlessze technikáját ill. a felhasznált anyagokat. Ezt a gondosan megválogatott alkalmazottak segítsége nélkül nem lehetett volna. Tudatában vagyunk annak, hogy csak minőségi anyagokból tudunk tökéletes és hosszú életű termékeket gyártani az Ön autója számára.

Eszközök

Vállalatunk a gyors és pontos eszközök gyártására specializálódott. Gyakran előfordult már az, is hogy egy-egy autószőnyeg hamarabb elkészült, minthogy az adott autómodell forgalomba került volna.

Gépek

A Gledring vállalat munkagépei a sokéves tudásunk és tapasztalatunk eredményei, mivel a gyártásban lévő minden gépünket magunk csinálunk, figyelembe véve a legújabb szabványokat és alapanyagokat. Ez biztosítja a technikailag tökéletes és minőségi termékeket.

Méretpontos gumi csomagtértálcák és autószőnyegek

Mivel a Gledring vállalat tökéletes termékeket szeretne gyártani, ezért minden szőnyeg méretét és formáját kézzel mérjük. Nem másolunk le már létezőket. A mi méréseink teljesek és 100%-osan megfelelnek egy adott autótípusnak, mivel minden apró részletet figyelembe veszünk. A Gledring minden méretért és formaért felelősséget vállal, ezért tökeletesen passzolnak.

Formatervezés- dizajn

A Gledring a minőségen kívül a legtöbb figyelmet a formatervezésnek- dizajnnak szenteli, mivel tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy a vásárlóink valami többet szeretnének, de mindenekelőtt valami mást. Tehát közösen a tervezőinkkel olyan gumiszőnyegeket terveztünk meg, melyeknek nem a szokványos négyzet alakjuk van, és mindemellett még könnyen tisztíthatóak is. A gumiszőnyegeknek ezzel a kivitelezésével kaptunk utat a világpiacra. A formatervezés és az egyediségre való összpontosítás nálunk olyan erény, mely az autóipar történetébe a Gledringet, mint innovátort írt be. 2018 mi voltunk az elsők a piacon, akik egy újdonsággal rukkoltak elő- forgalomba helyeztük az első csomagtértálcákat. Ez a termék egy teljesen új irányba mozgatta el az autóipart, mivel egy olyan gumi csomagtértálcát alakítottunk ki, mely multifunkciós védelmet biztosít az ütközőknek és a hátsó üléseknek. A gumi autószőnyegek illetve a gumi csomagtértálcák dizajnjáért díjazták vállalatunkat, ami nekünk egy speciális megtiszteltetés.

 Gumi szőnyegek

A Gledring az elsők között volt azon vállalatok sorában, akik gumi autószőnyegeket kezdtek gyártani, akik könnyen karbantartható szőnyegeket gyártottak egyedi formatervezéssel. Szőnyegeink méretpontosak és minőségesek, rögzítőkorongokkal ellátva a könnyebb elhelyezés végett. Az Ön autója számára a Gledring gumis autószőnyegei a legjobb formatervezésű gumis szőnyegek.

Csomagtértálcák

A Gledring méretpontos gumis csomagtértálcái mutatós darabok, melyek nagyon jó minőségű Rubbasol anyagból készülnek. Ez az említett Rubbasol anyag kifejezetten a Gledring számára lett kifejlesztve, pillanatnyilag a legjobb minőséggel a piacon. Kifejlesztettünk egy ún. Doggymat rendszert is, mely védelmet biztosít az ütközőknek és az üléseknek is. Az egyetlen olyan védőről van szó, mely beszerelhető az autó csomagterébe.