Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

BLOG
2023.06.30 10:47

RIGUM GUMISZŐNYEG ÉS CSOMAGTÉRTÁLCA

RIGUM GUMISZŐNYEG ÉS CSOMAGTÉRTÁLCA

RIGUM GUMISZŐNYEG – RIGUM CSOMAGTÉRTÁLCA

Gyártás bevált technológiákkal

Gyártásunk komplett termelési technológiával van ellátva, ezért vagyunk teljesen önállóak autószőnyegek és csomagtértálcák gyártásában. Minden egyes autószőnyegünk fajtája gondosan van megtervezve, tapasztalt tervezők segítségével. Préselés előtt elvégzünk minden fontos mérést, és ezután készítjük elő az anyagot a forma kialakítására.

Cseh minőség, precíz minták

Minden autószőnyeg precíz minta és forma szerint egy konkrét típusú autómodellhez van legyártva.

Saját méréseinkre és mintáinkra hagyatkozunk. Az alapanyagok, melyeket használunk, erősek és tartósak. Szőnyegeink tökéletesen illeszkednek az autó padlójához és csomagteréhez.

Gumiszőnyegek

A gumiszőnyeg védi minden autó padlózatát. Minőségi gumikeverékből gyártjuk őket. Tökéletesen illeszkednek, könnyen és gyorsan tisztíthatóak. Magas peremük védelmet nyújt az autó belterének, megvédi mindenféle szennyeződéstől és meghosszabbítja élettartamát.

Csomagtértálca

Ezek a dizajnos csomagtértálcák minden autó csomagterét megvédik. Minőségi gumikeverékből gyártjuk őket. Tökéletesen illeszkednek, könnyen és gyorsan tisztíthatóak. Magas peremük védelmet nyújt az autó belterének, megvédi mindenféle szennyeződéstől és meghosszabbítja élettartamát.

Modern hozzáállás. Megbízhatóság.

A gumi autószőnyegeket 2010-ben kezdtük gyártani. A cseh minőség és megbízhatóság volt mindig is a mi hozadékunk, ami azelőtt a többi gyártónál hiányzott. Gyártásunk a legmodernebb technológiával van felszerelve, mely nagyban hozzásegített minket a teljes önellátáshoz a gyártás minden stádiumában. Nem függünk senkitől, mindig képesek vagyunk és készen állunk kibővíteni a kínalatunkat. Bármit le tudunk gyártani, amire Önnek szüksége van!