Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT SCENIC (J9) GUMISZŐNYEG (2016-)
RENAULT SCENIC (J9) GUMISZŐNYEG (2016-)
12 490 Ft
11 490 Ft

RENAULT SCENIC (J9) GUMISZŐNYEG (2016-)

RENAULT SCENIC (J9) GUMISZŐNYEG (2016-)
RENAULT SCENIC (J9/R9) (2016-) GUMISZŐNYEG
RENAULT SCENIC (J9/R9) (2016-) GUMISZŐNYEG
RENAULT SCENIC (J9/R9) (2016-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
RENAULT SCENIC (J9/R9) (2016-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Renault Scenic (J9) gumiszőnyeg remek választás lehet minden olyan autótulajdonos számára, aki szereti gondosan védeni autója belső terét, és egyúttal igényes külsőt szeretne mutatni minden alkalommal. Az autós kiegészítő kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és könnyen tisztítható.

Az előnyök közé tartozik, hogy pontosan illeszkedik a Renault Scenic (J9) típusú autókhoz, így garantáltan nem lesz felesleges anyag vagy hézag a beépítésnél. Ezáltal biztosítva van az optimális védelem a jármű belső tere számára. A gumiszőnyeg megakadályozza, hogy a kosz, sár vagy egyéb szennyeződések a padlószőnyegen bel, a lábtérbe kerüljenek, ezáltal megkímélve az autó belső felületeit.

A termék cikkszáma: 78647, melynek segítségével könnyedén azonosítani tudod, hogy számodra ideális-e ez a gumiszőnyeg a járművedbe. A termék egyedi, dekoratív mintázata emellett igényes megjelenést biztosít az autó belső terekben is.

A Renault Scenic (J9) gumiszőnyeg könnyen telepíthető és biztonságos használatot tesz lehetővé az autóban. Nem csak védelmet nyújt a jármű padlószőnyegének, hanem könnyebben tisztán is tartható, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.

Összességében a Renault Scenic (J9) gumiszőnyeg ideális választás lehet minden autótulajdonos számára, aki fontosnak tartja az autója belső terének védelmét, valamint azt, hogy külső megjelenésével is kiemelkedjen a tömegből. A kiváló minőség, az optimális védelem és az esztétikus megjelenés garantáltan megéri a befektetést ebben az autós kiegészítőben.
Adatok
Cikkszám:
78647
Kiegészítő termékek