Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT DOBLO MAXI  CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-2024)
FIAT DOBLO MAXI CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-2024)
26 990 Ft
25 990 Ft

FIAT DOBLO MAXI CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-2024)

FIAT DOBLO MAXI  CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-2024)
FIAT DOBLO MAXI (2015-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
FIAT DOBLO MAXI (2015-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
4
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
25 990 Ft
26 990 Ft
Részletek
A FIAT DOBLO MAXI CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-2024) egy kiváló minőségű autókiegészítő, amelynek segítségével könnyedén rendszerezheted és tárolhatod csomagjaidat a jármű csomagtartójában. A tálcának köszönhetően könnyedén elkerülheted a csomagok szétterjedését és azok összekeveredését, ami a mindennapi vezetés során nagy kényelmetlenséget okozhat.

Ez a csomagtértálca kifejezetten a FIAT DOBLO MAXI típusú autókhoz lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik a csomagtér méretéhez és formájához, anélkül, hogy bármilyen módosítást kellene eszközölni az autóban. A cikkszám alapján könnyen azonosítható és megrendelhető, így biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő tartozékot vásárolod meg.

A tálcát könnyedén be lehet helyezni a csomagtérbe, nem igényel semmilyen speciális szerelési eljárást vagy eszközt hozzá. Anyaga strapabíró, könnyen tisztítható, és ellenáll az esetleges mechanikai sérüléseknek és folyadékfoltoknak. A speciális kialakításának köszönhetően a csomagtértálca megfelelő védelmet nyújt a csomagoknak még az autózás során sem, így minden eszköz és felszerelés biztonságban marad.

A tálcát könnyedén kiveheted és visszahelyezheted a csomagtérbe, amikor szükséged van rá, így mindig rendben tarthatod és szervezheted a csomagokat a járműben. A praktikus kialakításnak köszönhetően könnyedén lecsepegtetheted róla a nedvességet és a koszt, így mindig tiszta és rendezett marad a csomagtér.

Összességében a FIAT DOBLO MAXI CSOMAGTÉRTÁLCA egy praktikus és hasznos kiegészítő, amely megkönnyíti a mindennapi autózást és biztosítja, hogy csomagjaid mindig rendben legyenek tárolva. Ne habozz, szerezd be ezt a kiváló minőségű terméket, és élvezd a rendszerezett és tiszta csomagtér előnyeit!
Adatok
Cikkszám:
77103
Kiegészítő termékek