Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

ALFA ROMEO MITO CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2018)
ALFA ROMEO MITO CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2018)
14 490 Ft
13 490 Ft

ALFA ROMEO MITO CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2018)

ALFA ROMEO MITO CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2018)
ALFA ROMEO MITO (2008-2018) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
ALFA ROMEO MITO (2008-2018) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
ALFA ROMEO MITO (2008-2018) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
ALFA ROMEO MITO (2008-2018) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 490 Ft
14 490 Ft
Részletek
Az Alfa Romeo Mito csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan az 2008-2018 közötti Alfa Romeo Mito modellekhez tervezett tartozék. A cikkszáma 76191, így könnyedén azonosítható és beszerezhető az erre a típusra szakosodott autóalkatrész boltokban.

Ez a csomagtértálca egy praktikus és hasznos kiegészítő az autóhoz. A precízen formázott műanyag tálcát a csomagtérfedél alá helyezve megvédhetjük az autó csomagterét a szennyeződésektől, karcolásoktól és akár folyadékoktól is. A pontos illeszkedésének köszönhetően könnyedén beilleszthető és kiválóan illeszkedik a csomagtér formájához anélkül, hogy akadályozná a térfelhasználást.

Az Alfa Romeo Mito csomagtértálca nemcsak védi az autó csomagterét, hanem könnyen tisztítható is. Ha szükséges, egyszerűen kiemelhető és lemosható, így mindig tiszta és esztétikus marad az autó belső tere. Emellett a tálcának köszönhetően az autó csomagtere rendezettebbé válik, könnyebben lehet pakolni és szállítani a tárgyakat anélkül, hogy azok elmozdulnának vagy felborulnának.

Az Alfa Romeo Mito csomagtértálca tartós és ellenálló anyagból készült, így hosszú távon is megfelelő védelmet nyújt az autó csomagterének. Az apróbb sérüléseket, kopásokat és egyéb károkat megelőzve hosszabb ideig megőrizhetjük az autó értékét és esztétikai állapotát.

Összességében az Alfa Romeo Mito csomagtértálca egy praktikus, esztétikus és hasznos tartozék, amely tökéletesen illeszkedik az autó csomagtérébe, megvédi azt a sérülésektől, könnyen tisztítható és hosszú távon is megbízható védelmet nyújt. Ha értékeljük az autónk állapotát és szeretnénk megóvni azt a mindennapos használat következtében bekövetkező kisebb károktól, az Alfa Romeo Mito csomagtértálca ideális választás lehet számunkra.
Adatok
Cikkszám:
76191
Kiegészítő termékek