Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL GRANDLAND X HYBRID (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA
OPEL GRANDLAND X HYBRID (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA
12 090 Ft
11 090 Ft

OPEL GRANDLAND X HYBRID (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA

OPEL GRANDLAND X HYBRID (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA
OPEL GRANDLAND X HYBRID (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
OPEL GRANDLAND X HYBRID (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
OPEL GRANDLAND X HYBRID (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
OPEL GRANDLAND X HYBRID (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
OPEL GRANDLAND X HYBRID (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
OPEL GRANDLAND X HYBRID (2019-) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
8
Kezdete: 2024.05.04   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
Az Opel Grandland X Hybrid (2019-) csomagtértálca egy kiváló minőségű kiegészítő termék, mely segít megőrizni autód csomagtartóját tisztán és rendezetten. A cikkszám alapján könnyen azonosítható és beszerezhető, így gyorsan és egyszerűen beépítheted autód tartozékaként.

Ez a csomagtértálca tökéletesen illeszkedik Opel Grandland X Hybrid modellekhez, így nem kell aggódnod az esetleges méretbeli problémák miatt. Az anyaga könnyű, de ugyanakkor strapabíró, így hosszú távon is garantált a használhatósága. A speciális kialakításnak köszönhetően könnyen tisztítható és tisztán tartható, így mindig rendezett és igényes lesz az autód csomagtartója.

A csomagtértálca segít megvédeni az autó csomagtartóját a kosztól, szennyeződésektől és egyéb káros hatásoktól, így hosszabb távon is megőrizheted autód értékét és esztétikai állapotát. Továbbá, praktikus kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető és szállítható, így akár nagyobb tárgyak is könnyedén elhelyezhetőek rajta.

Az Opel Grandland X Hybrid csomagtértálca nemcsak praktikus, de esztétikailag is vonzó. Így nemcsak a funkcionalitás, de a megjelenés szempontjából is ideális választás autódhoz. Bármilyen célra is használod az autód csomagterét, ez a kiegészítő termék nemcsak praktikus, hanem stílusos megoldást is kínál.

Összességében az Opel Grandland X Hybrid csomagtértálca egy kiváló minőségű termék, mely tökéletes kiegészítője lehet autód tartozékainak. Ne habozz, szerezd be ezt a praktikus és esztétikus csomagtértálcát, hogy mindig rendezett és tiszta legyen autód csomagtere!
Adatok
Cikkszám:
22222