Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MAZDA CX9 CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2015)
MAZDA CX9 CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2015)
20 990 Ft
19 990 Ft

MAZDA CX9 CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2015)

MAZDA CX9 CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2015)
MAZDA CX9 (2007-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
MAZDA CX9 (2007-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
5
Kezdete: 2024.04.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
19 990 Ft
20 990 Ft
Részletek
A Mazda CX9 csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan az adott autómodellhez tervezett tartóelem, amely ideális megoldást kínál az autó csomagtartójának rendezésére és védelmére. A termék alkalmas a 2007 és 2015 között gyártott Mazda CX9 típusú gépjárművekhez, és könnyedén beilleszthető a csomagtérbe anélkül, hogy bármilyen módosítást kellene végrehajtani az autón.

A csomagtértálca fő funkciója az, hogy megvédje az autó csomagtartóját az esetleges szennyeződésektől, karcolásoktól és egyéb káros hatásoktól. A speciális kialakításának köszönhetően kiválóan illeszkedik a csomagtér alakjához, így optimális védelmet nyújt az autó belső térének. Emellett a tálcának köszönhetően könnyedén lehet tárolni és szállítani különböző tárgyakat anélkül, hogy azok elcsúsznának vagy károsodnának.

A csomagtértálca anyaga strapabíró műanyag, amely ellenálló a kopásnak és könnyen tisztítható. Egyszerűen lehúzható és kitörölhető, így könnyen fenntartható és hosszú távon is megőrzi minőségét. A tálcának köszönhetően a csomagtér rendezett marad, és minden tárgy könnyen elérhetővé válik anélkül, hogy szétszórnának a kisebb holmik.

A Mazda CX9 csomagtértálca 21347 cikkszámú termék precíz gyártási folyamat eredményeként kiváló minőségű és megbízható kiegészítő az autóhoz. A tartóelem könnyen telepíthető és azonnal használatra kész, anélkül, hogy bármilyen extra eszközre vagy szakértelemre lenne szükség. A csomagtértálca praktikus és esztétikus kiegészítője lehet a Mazda CX9 autóknak, amely hosszú távon is megkönnyíti a mindennapi használatot és megóvja az autó belső részét.
Adatok
Cikkszám:
21347
Kiegészítő termékek