Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MAZDA CX7 CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2012)
MAZDA CX7 CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2012)
19 490 Ft
16 490 Ft

MAZDA CX7 CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2012)

MAZDA CX7 CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2012)
MAZDA CX7 (2007-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
MAZDA CX7 (2007-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
MAZDA CX7 (2007-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
MAZDA CX7 (2007-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
15
Kezdete: 2024.04.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 3 000 Ft
16 490 Ft
19 490 Ft
Részletek
A Mazda CX7 csomagtértálca egy speciális kialakítású és méretre szabott tartóelem, mely az autó csomagtartójába illeszkedik. Ez a termék kifejezetten a 2007 és 2012 között gyártott Mazda CX7 modellekhez lett tervezve, így tökéletes illeszkedést és funkcionalitást biztosít az autóban.

A csomagtértálca szerepe az, hogy rendszerezze és védelmet nyújtson a csomagtérben szállított tárgyaknak. A kis részek, apróbb eszközök gyűjtésére alkalmas, valamint a nagyobb, nehezebb tárgyak stabil elhelyezését is segíti. Ezzel megelőzi a tárgyak elmozdulását, valamint a csomagtér szennyeződését is minimalizálja.

A 20906 cikkszámmal ellátott Mazda CX7 csomagtértálca anyaga strapabíró és könnyen tisztítható műanyag, mely hosszú távon megőrzi eredeti állapotát és funkcióját. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyen behelyezhető és kivehető a csomagtérből, így könnyen kezelhető és használható.

A csomagtértálca használata segít megőrizni a csomagtér tisztaságát és rendezett állapotát, így könnyebb és hatékonyabb lesz a tárgyak szállítása. Ráadásul a pontos illeszkedésnek köszönhetően a tárgyak biztonságosan helyezhetőek el a csomagtérben, ami pedig növeli az utazás komfortját és biztonságát.

Összességében a Mazda CX7 csomagtértálca egy praktikus és hasznos tartozék, mely segít rendszerezni és védeni a csomagtérben szállított tárgyakat. A minőségi anyag és kivitelezés garantálja hosszú élettartamát és optimális funkcionalitását. Ha szeretnél rendet és tisztaságot teremteni autód csomagtárában, akkor ez a termék tökéletes választás lehet számodra!
Adatok
Cikkszám:
20906
Kiegészítő termékek