Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA FRV CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2010)
HONDA FRV CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2010)
20 990 Ft
18 990 Ft

HONDA FRV CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2010)

HONDA FRV CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2010)
HONDA FRV (2004-2010) CSOMAGTÉRTÁLCA
HONDA FRV (2004-2010) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
10
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 2 000 Ft
18 990 Ft
20 990 Ft
Részletek
A Honda FRV csomagtértálca tervezése során a praktikum és a funkcionalitás voltak a fő szempontok, hogy megkönnyítse az autóban való tárolást és az utastér tisztán tartását. A cikk, a 20873-as számú termékváltozat egy kiváló minőségű, prémium anyagokból készült csomagtértálca, amely tökéletesen illeszkedik a Honda FRV modell 2004-2010-es típusaihoz.

A csomagtértálca speciálisan tervezett és gyártott a Honda FRV modellek csomagtartójába, így pontosan illeszkedik a forma és a méret tekintetében. Ezáltal biztosítva van a maximális kihasználhatóság és a tökéletes illeszkedés, hogy minden felületet lefedjen a csomagtérben. A csomagtértálca anyaga erős és tartós műanyagból készült, ami ellenáll az időjárási viszonyoknak, a nedvességnek és a sérüléseknek.

A csomagtértálca könnyen tisztítható és tisztán tartható, mivel sima felületének köszönhetően könnyedén le tudjuk törölni a szennyeződéseket róla. Ezen kívül a csomagtértálca megakadályozza, hogy a szennyeződés vagy a folyadék átjusson a csomagtér padlójára, így hosszabb távon is megőrizhetjük az autóburkolat állapotát.

Az 20873-as cikk egyéb előnyei közé tartozik, hogy könnyen telepíthető és eltávolítható, anélkül hogy bárminemű képzett szakember segítségét igényelnénk. Egyszerűen csak illesszük be a csomagtérbe és már kész is vagyunk. Emellett a csomagtértálca összeilleszthető a Honda FRV csomagtérszervezőivel is, így még hatékonyabban tudjuk kihasználni a tárolóteret.

Összességében elmondhatjuk, hogy a Honda FRV csomagtértálca (2004-2010, cikkszám: 20873) egy megbízható és praktikus kiegészítő az autónkhoz, amely könnyedén figyelembe veszi a mindennapi használat során felmerülő igényeket és kényelmet biztosít a mindennapi közlekedés során. Ezzel a termékkel garantáltan hosszú távon tisztán és rendezetten tarthatjuk autónk csomagtartóját.
Adatok
Cikkszám:
20873
Kiegészítő termékek