Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT PUNTO II. GUMISZŐNYEG (1999-2005)
FIAT PUNTO II. GUMISZŐNYEG (1999-2005)
12 490 Ft
11 490 Ft

FIAT PUNTO II. GUMISZŐNYEG (1999-2005)

FIAT PUNTO II. GUMISZŐNYEG (1999-2005)
FIAT PUNTO II. (1999-2005) GUMISZŐNYEG
FIAT PUNTO II. (1999-2005) GUMISZŐNYEG
FIAT PUNTO II. (1999-2005) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
FIAT PUNTO II. (1999-2005) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Fiat Punto II. gumiszőnyeg (1999-2005) egy kiváló minőségű, strapabíró autókiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik az adott típusú jármű belső teréhez. A cikkszámának köszönhetően könnyen azonosítható a megfelelő típusú autóhoz való tartozék.

A gumiszőnyeg segít megóvni az autó padlóját a kosztól, porától, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől. Ezáltal hozzájárul a jármű belső tisztaságának megőrzéséhez és hosszabb élettartamának biztosításához. A szőnyeg védi az autó padlóját az esetleges sérülésektől és kopástól, így megőrzi a jármű értékét és esztétikai megjelenését.

A Fiat Punto II. gumiszőnyeg könnyen felhelyezhető és könnyen tisztítható is. Csak egyszerűen ki kell venni a szennyeződött szőnyeget, le kell mosni és megszáradni hagyni, majd visszahelyezni az autóba. A jó minőségű anyagból készült szőnyeg rendkívül strapabíró és hosszú élettartamú, így hosszú távon is megfelelő védelmet biztosít az autó belső terének.

A gumiszőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható, így mindig könnyen fenntartható a jármű tisztasága és higiéniai szintje. A termék megfelelő védelmet nyújt az autó belső terének, és hozzájárul a komfortosabb és kellemesebb utazási élményhez.

Összességében a Fiat Punto II. gumiszőnyeg (1999-2005) egy kiváló minőségű autókiegészítő, amely praktikus és esztétikai szempontból is nagyon hasznos a jármű belső terének védelmére és megszépítésére. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék megóvni autójukat a különböző szennyeződésektől és sérülésektől, miközben egy ötletes és praktikus kiegészítővel is felszerelnék azt.
Adatok
Cikkszám:
20221
Kiegészítő termékek