Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CITROEN C5 AIRCROSS HYBRID CSOMAGTÉRTÁLCA (2018-)
CITROEN C5 AIRCROSS HYBRID CSOMAGTÉRTÁLCA (2018-)
12 090 Ft
11 090 Ft

CITROEN C5 AIRCROSS HYBRID CSOMAGTÉRTÁLCA (2018-)

CITROEN C5 AIRCROSS HYBRID CSOMAGTÉRTÁLCA (2018-)
CITROEN C5 AIRCROSS HYBRID (2018-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Design gumi)
CITROEN C5 AIRCROSS HYBRID (2018-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Design gumi)
CITROEN C5 AIRCROSS HYBRID (2018-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Plastová)
CITROEN C5 AIRCROSS HYBRID (2018-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Plastová)
CITROEN C5 AIRCROSS HYBRID (2018-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
CITROEN C5 AIRCROSS HYBRID (2018-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
8
Kezdete: 2024.04.16   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Citroen C5 Aircross Hybrid csomagtértálca egy kiváló minőségű és praktikus kiegészítő a járműhöz, amelyet kifejezetten az 2018-as és azt követő években gyártott modellekhez terveztek. Ez a tartozék a csomagtérben való tárolást és szervezést teszi könnyebbé és kényelmesebbé, miközben megvédi az autó belső felületeit a kisebb sérülésektől és kosztól.

A csomagtértálca speciális anyagból, általában gumiból vagy műanyagból készül, amely könnyen tisztítható és időtálló. A pontos méretezésnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a Citroen C5 Aircross Hybrid csomagtérjének alakjához, így a terhelés széttörése vagy azok elmozdulása nem jelent problémát a kocsikában.

Az ilyen típusú csomagtér tálcák általában könnyen telepíthetők és eltávolíthatók, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű tisztítást vagy az esetleges cserét, ha szükséges. Ezek a tálcák gyakran domború és/vagy bordázott felülettel rendelkeznek, hogy megakadályozzák a csomagok elcsúszását vagy a folyadékok szivárgását a csomagtérbe.

A Citroen C5 Aircross Hybrid csomagtértálca segítségével könnyedén rendezheted be és tartani a rendet az autódban, lehetővé téve, hogy biztonságosan szállítsd a csomagokat és felszereléseket akár hosszú utazások során is. Egy ilyen extra kiegészítő sokat javíthat az autó belső tisztaságán és esztétikáján, emellett megkönnyíti a mindennapi használatát és karbantartását a járműnek.

Az 111111 cikkszámú Citroen C5 Aircross Hybrid csomagtértálca minden bizonnyal praktikus és hasznos tartozék a gépkocsidhoz, ami segíti az életet és megkönnyíti a csomagok szállítását. Ne habozz, szerezd be ezt a kiváló minőségű kiegészítőt, hogy még kényelmesebbé és rendezettebbé tehessd az autódban a mindennapokat!
Adatok
Cikkszám:
111111
Kiegészítő termékek