Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

AUDI Q3 SPORTBACK LÉGTERELŐ (2019-)
AUDI Q3 SPORTBACK LÉGTERELŐ (2019-)
12 490 Ft
11 490 Ft

AUDI Q3 SPORTBACK LÉGTERELŐ (2019-)

AUDI Q3 SPORTBACK LÉGTERELŐ (2019-)
AUDI Q3 SPORTBACK (2019-) LÉGTERELŐ
AUDI Q3 SPORTBACK (2019-) LÉGTERELŐ
AUDI Q3 SPORTBACK (2019-) LÉGTERELŐ
AUDI Q3 SPORTBACK (2019-) LÉGTERELŐ
AUDI Q3 SPORTBACK (2019-) LÉGTERELŐ
AUDI Q3 SPORTBACK (2019-) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

8
Kezdete: 2024.05.10   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
Az Audi Q3 Sportback légterelője egy kiváló minőségű, precíziósan megmunkált, tökéletes illeszkedést biztosító kiegészítő, mely a jármű szépségét és aerodinamikáját is javítja. Az elegáns és sportos megjelenése mellett a légterelő a szélzaj csökkentésében is segít, valamint hozzájárul a vezetési élmény növeléséhez.

Az Audi Q3 Sportback légterelője 2019-es modellévű és újabb típusokhoz passzol, így tökéletes választás a frissített, sportos megjelenés kedvelőinek. A cikkszám: 1008328 pontosan illeszkedik az autóhoz, így biztos lehet benne, hogy a beszerelés során nem fog gondokba ütközni.

A légterelő anyaga könnyű, de ugyanakkor strapabíró, így hosszú élettartamot biztosít a jármű számára. Az UV-álló felületkezelésnek köszönhetően a légterelő megőrzi eredeti színét és állapotát hosszú ideig, így nem kell aggódnia a színfakulás vagy egyéb károsodás miatt.

A légterelő felszerelése egyszerű, a csomag tartalmazza a szükséges rögzítő elemeket és a telepítéshez szükséges útmutatást is. A beszereléshez nem szükséges szakértői tudás, bárki könnyedén elvégezheti otthon is.

Az Audi Q3 Sportback légterelője nem csupán esztétikailag vonzó, hanem valós funkcionális előnyöket is nyújt. A javított aerodinamika és a csökkentett szélzaj hozzájárul a vezetés komfortjának növeléséhez, tökéletesítve az Audi sportos karakterisztikáját.

Ha szeretné fokozni az Audi Q3 Sportback megjelenését és vezetési élményét, válassza ezt a kiváló minőségű légterelőt, és élvezze az eredeti Audi tartozékok által nyújtott prémium élményt! A 1008328 cikkszámú légterelővel garantáltan nem fog csalódni.
Adatok
Cikkszám:
1008328
Kiegészítő termékek