Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

AUDI A1/S1 II. CSOMAGTÉRTÁLCA (2018-)
AUDI A1/S1 II. CSOMAGTÉRTÁLCA (2018-)
19 190 Ft
18 190 Ft

AUDI A1/S1 II. CSOMAGTÉRTÁLCA (2018-)

AUDI A1/S1 II. CSOMAGTÉRTÁLCA (2018-)
 (ALSÓ) (CSOMAGTÉR RENDEZŐ NÉLKÜL SZERELT VÁLTOZAT) (SZILIKON GUMI)
(ALSÓ) (CSOMAGTÉR RENDEZŐ NÉLKÜL SZERELT VÁLTOZAT) (SZILIKON GUMI)
(FELSŐ) (CSOMAGTÉR RENDEZŐVEL SZERELT VÁLTOZAT) (SZILIKON GUMI)
(FELSŐ) (CSOMAGTÉR RENDEZŐVEL SZERELT VÁLTOZAT) (SZILIKON GUMI)
(ALAPVÁLTOZAT, NINCS ÁTHELYEZHETŐ CSOMAGTÉRPADLÓ) (SZILIKON GUMI)
(ALAPVÁLTOZAT, NINCS ÁTHELYEZHETŐ CSOMAGTÉRPADLÓ) (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
5
Kezdete: 2024.04.20   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
18 190 Ft
19 190 Ft
Részletek
Az AUDI A1/S1 II. csomagtértálca egy prémium minőségű, speciálisan az 2018-as évjáratú AUDI A1 és S1 modellekhez tervezett kiegészítő termék. A cikkszáma 1007187, és a vadonatúj autó számára készült tartozék egyedi kialakítása garantálja, hogy tökéletesen illeszkedjen az autó csomagtartójába.

A csomagtértálca tökéletes megoldást nyújt a csomagtér védelmére és tisztán tartására. Ellenálló anyagból készült, ami segít megvédeni a csomagtér bútorzatát a kopástól, karcolódástól és egyéb sérülésektől. A tálcának köszönhetően könnyen tisztán tartható a csomagtér, hiszen a víz, sár és egyéb szennyeződések könnyen lepereghetnek róla. Így mindig rendezett és tiszta lehet az autód hátulja, legyen szó bevásárlásról, kirándulásról vagy éppen utazásról.

Az AUDI A1/S1 II. csomagtértálca könnyen beilleszthető a csomagtérbe, könnyen tisztán tartható, és nagyban megkönnyíti az autó pakolását és a csomagok rendszerezését. Ráadásul a tartozék hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon is használható marad.

Ha szeretnéd megőrizni autód csomagtartójának tisztaságát és épségét, és kényelmesen és rendszerezetten pakolnál, akkor az AUDI A1/S1 II. csomagtértálca ideális választás számodra. Praktikus és hasznos kiegészítője lehet az autódnak, amely megkönnyíti mindennapi használatát és hozzájárul az autó hosszabb élettartamához. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, szerezz be egy AUDI A1/S1 II. csomagtértálcát még ma!
Adatok
Cikkszám:
1007187
Kiegészítő termékek