Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

AUTÓ GUMISZŐNYEG

 

Méretpontos autó gumiszőnyeg.

Az autó a mai modern világ létfontosságú eleme. Munkahelyre, suliba, akár kirándulásra vagy szabadidős programokra is autóval járunk legtöbben! Az Autó belső tere igénybe van véve.

 

Ha autónk belsejének megóvására törekszünk, az egyéb autós kiegészítők vásárlása megkímélheti hosszú távon pl. az autó padlókárpitját. Erre a gumiszőnyeg beszerzése az egyik legjobb módszer.
A gumiszőnyeg nagymértékben megóvja az autó elázását, akár esőben, hóban, vagy esetleg a nyári napsütésben a portól. A gumiszőnyeg gyártók a legmodernebb kivitelre törekszenek, amivel az autónkat már nem elcsúfítjuk, hanem akár szebbé is tehetjük! A modern kialakítás mellett a könnyen tisztántarthatóság is egy fontos szempont! A gumiszőnyeg sarkai, pereme már olyan kialakítással rendelkezik, hogy sarkak elkerekítettek, ami által a kosz könnyen kiszedhető, nem ragad a gumiszőnyeg bordáiba! Egy egyszerűbb autómosóban található gőzborotva is tökéletes a tisztítására.
A gumiszőnyeg kivitelezésében maximális minőségre törekszik a legtöbb gyártó, többek között mi a csehországi gyártmányú gumiszőnyegekre raktuk le voksunkat! Minőségi alapanyagból készülő gumiszőnyeg nem okoz kellemetlen, kibírhatatlan szagot az autóban, élettartamuk akár pár évet is kibír! A kockás, a rombusz mintázaton keresztül a GLEDRING keréknyom- és „G” mintáján át, tetszés szerint tudunk válogatni! A GLEDRING gyártmány jelenleg az egyik legminőségibb gyártmány, a mintázatnak köszönhetően talán a tisztíthatósága is a legkönnyebb! Nem utolsó sorban, a gyártó a kellemes illatot sem hagyta háttérben, minimális és korántsem zavaró vanília illattal tette exkluzívabbá!
Csehországi gumi gyártók közül még a RIGUM és GUZU gyáraiból szerezzük be a termékeket.
A Rigum nagy tapasztalattal rendelkezik az autószőnyegek értékestésében és gyártásában! Minden egyes szőnyegdarabon szigorú ellenőrzést végeznek. A szőnyegeket csak saját szabás és tervezés szerint készítik. A Rigum gyártmányú szőnyegek a kockás mintázattal ellátott szőnyegek, a gyártókat talán így lehet a leginkább egymástól megkülönböztetni!
A Guzu-Gumárny Zubří gumiszőnyegei, több mint 80 éves hagyományokkal rendelkező cég, különféle gumialapból összeállított szőnyegeket gyártanak, akár 500 féle gumikeverék is megtalálható a kínálatukban. Minden gumiszőnyeg pontosan illeszkedik az autó padlójához. Mintázatban ma már széleskörű a választéka, a rombusz mintás, a mi a leggyakrabban megtalálható a kínálatban.