Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

BLOG
2023.02.08 21:06

HEKO LÉGTERELŐ

HEKO LÉGTERELŐ

HEKO LÉGTERELŐ

A műanyagok gyártására kialakított „HEKO“ gyár 1990-ben jött létre Czermnoban, mely a Szentkereszt vajdaságban található. Ez egy családi vállalat 100%-os lengyel tőkével.
Ez a vállalat mindenekelőtt különböző légterelők gyártásával és terjesztésével foglalkozik. A vállalat tulajdonosainak és alkalmazottainak ambíciói és áldozatkézségük a fő okai a cég gyors és dinamikus fejlődésének.


A vállalat évről évre egyre több anyagi támogatást különít el a gyártási és a technikai berendezések kibővítésére (jelenleg az 1.számú gyár bővítése van folyamatban Czermne-ben, valamint a 2.számú gyár kiterjesztése Auschwitz-ban), mely lehetővé tette a HEKO szélesebb kínálatát. Jelenleg a vállalat kínálatában mintegy 2820 különböző fajtájú légterelő található 141fajta személyautóba, teherautóba, autóbuszba ill. speciális célokat szolgáló autókba. Termékeink megközelítőleg 90%-át legfőképp Nyugat- Európa országaiba, Kínába és az USA exportáljuk. Ez a tény tükrözi legjobban azt a valóságot, hogy termékeink modernek és minőségesek. Számos HEKO termékünk 2015-ben a „Rzeczpospolita“ szerkesztőségének díját kapta meg, mely a „Orzeł Eksportu w Województwie Świętokrzyskim" (A Szentkereszt vajdaság sasmadárja) titulussal járt, a legdinamikusabb kiszállító kategóriában.

A HEKO vállalat évek óta megkapja a rangos Üzleti hitelességet igazoló bizonyítványt, melyet a Dun & Bradstreet Poland ítél oda. Ez a megtiszteltetés bizonyítja a magas minőséget és a pénzügyi stabilitást, és bizonyságul szolgál, hogy megbízható üzleti partnerek vagyunk. Ez a rangos kitüntetés, melyet a Dun & Bradstreet Poland ítél oda, világszerte elismert, ami teljes összhangban van a HEKO üzleti tevékenységének jellegzetességével.
A gyártásban a HEKO világszínvonalú megoldásokat alkalmaz, melyek a szabadalmi hivatalban vannak biztosítva. Ez teszi lehetővé, hogy a HEKO bárkinek gyárthat légterelőket, még a nem szokványos megrendeléseknek is eleget tesz.

 A HEKO beruházási tevékenysége, de az ügyfelek aktuális igényeinek megismerése segítették a vállalatot ahhoz, hogy piacvezetők legyenek (jelenleg termékeink a világ legtávolabbi pontjaira is eljutnak, tehát ezek a HEKO légterelők bárhol megtalálhatóak a világon).
Napjainkban a cég együttműködik számtalan neves hazai, de külföldi beruházóval is. 

 Amit kínálunk vásárlóinknak:

  • légterelők oldalsó ablakra,
  • légterelők hátsó ablakra,
  • légterelők elülső ablakra,
  • díszítő listák (függőleges ill. vízszintes),
  • téli hűtőrács takaró maszk,
  • légterelő tetőtéri ablakra,
  • lemez akril üvegből (PMMA),
  • impregnálás padlóra, kőre és betonra (ExtraBruk),
  • gyanták fa és különféle emlékmű tartósítására és renoválására (Hekol L-50, Hekol I-50),
  • PMMA granulátum,
  • Ragasztó akril üvegre (PMMA)

Légterelők személyautók  oldalsó ablakaira

Az oldalsó ablakok légterelői elválaszthatatlan tartozékai az autónak. Lehetővé teszik a természetes légáramlást az autónkban. Megakadályozzák az ablakok bepárásodását esős időben, mivel biztosítják az autó belterének szellőztetését. Ha az ablak le van nyitva vezetés közben, a légterelők védik a sofőrt a közvetlen széltől. Felfogják az esetleges szennyeződést, így a visszapillantó tükörben is jobban látunk. A légterelőknek köszönhetően az ablakok lenyithatóak erős esőzés vagy havazás ideje alatt is. Kiemelik a jármű stílusát. Az itt feltüntetett kép szemlélteti a felszerelt légterelőt az oldalsó ablakon. A lengyel HEKO vállalat vezető helyen van a légterelők gyártásában, ügyfelei az egész világon vannak.

A hivatásos sofőrök körében is nagyon közkedveltek a légterelők haszonjárművek és teherautók oldalsó ablakaira. Lehetővé teszik a levegő áramlásának ellenőrzését a vezetői kabinban. Ezeket a légterelőket a sofőrök főleg kedvezőtlen időjárás esetén értékelik a legjobban (magas hőmérséklet, eső, hó).Csökkentik a megbetegedés veszélyét a testhőmérséklet csökkenése következtében.