Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

BLOG
2023.02.08 20:45

Geyer-Hosaja gumiszőnyeg

Geyer-Hosaja gumiszőnyeg

A mi autószőnyegeink a szenvedély és a széleskörű tapasztalat kombinációja az autóiparban

A Geyer & Hosaja vállalat autószőnyegeinek egyedi méhsejt mintázata van, mely megakadályozza a szennyeződés és folyadék mozgását ill. szétfolyását.

A pedál alatti része vastagabb gumiból készült, ezért ez az anyag strapabíróbb, hosszabb életű. A magas és erős peremek nem mozognak el manipuláció során, így a víz és sár a szőnyegen marad, nem folyik le. A mi autószőnyegeink speciális elemmel vannak ellátva- az elülső perem alacsonyított, ezért nem akadályozza a pedálok mozgását. A szőnyegek a lábaink alatt nem mozognak, mivel ún. élek találhatóak az egyedi struktúrájú gumirészen, melyek kapcsolatban vannak az autó padlójával. Ráadásul a beszerelési rendszer specifikus minden autómodell számára, mely kínálatunkban megtalálható. Geyer & Hosaja autószőnyegei nagyon esztétikusak, megbízhatóak, könnyen tisztíthatóak. Lengyelországban gyártják őket. Ha a minőségről van szó, mindent elárul az a valóság, hogy mi vagyunk a kizárólagos beszállítói az OE autószőnyegeknek mint személyautók, teherautók valamint terepjáró autók részére az egyes vállalatoknak az autógyártó iparban. Ez önmagáért beszél! Megbízhatóságunkat igazolják a különböző díjak és bizonyítványok, mint pl. a Q1 Ford vállalattól illetve a Volvo Quality Excellence. Egy lengyel családi vállakozás vagyunk sokéves hagyománnyal. Nagyon büszkék vagyunk a minőségünkre és tapasztalatainkra, melyeket mintegy 30 év alatt szereztünk a piacon. Négy gyárunkban: Partynia (HQ), Przeworsk, Mielec a Warka, több mint 500 alkalmazottunk van, de számuk folyamatosan növekszik.Évente megközelítőleg 60 000 tonna gumiterméket gyártunk, ezért ez a szám magasan a legnagyobb gyártók közé sorol minket Közép- Európában. Termékek széles skáláját kínáljuk, melyeket különféle ipari ágazatokban, különböző munkálatoknál lehet felhasználni. Autószőnyegek, gumikeverékek, újrafutózott gumiabroncs és az ehhez szükséges anyagok, EPDM granulátum, a biztonságos közlekedéshez szükséges termékek, mezőgazdasági autószőnyegek, gumi autószőnyegek- csak hogy egy párat említsünk meg ezekből.
Ahhoz, hogy követni tudjuk a piaci trendet, valamint hogy ki tudjuk elégíteni vásárlóink és üzleti partnereink szükségleteit és elvárásait, illetve hogy megértsük vállalkozásunk befolyását a környezetre, ebből kifolyólag a legmagasabb és legszigorúbb minőségi politikát vezettük be. Tekintettel arra, hogy a legnagyobb és legigényesebb világvállalatokkal dolgozunk együtt, összhangban vagyunk a minőséggel, mely a IATF 16949-cel kompatibilis. Ha a legmegbízhatóbb gyártót keresik, a legjobb helyen járnak!
Cégünk történetében a minőség volt mindig is az első helyen. Ez tette lehetővé a gyártási folyamatok tökéletesítését cégünkön belül valamint azt, hogy felülmúltuk ügyfeleink elvárásait.

A mintegy 30 év alatt világvállalatok elismerését kaptuk meg, számtalan előkelő díjat és kitüntetést szereztünk, pl. Ford Q1 vagy Volvo Quality Excellence. A ISO 9001, ISO 14001 a IATF 16949 tanusítványokkal összhangban dolgozunk, melyek lehetővé teszik, hogy kizárólag a célra fókuszáljunk valamint, hogy összpontosítsunk az összes nézőpontra, melyek javítják termékeink minőségét és biztonságát.

 

Életkörnyezet

Gondoskodunk a közjóról és a következő generációkról, ezért minduntalan próbáljuk tökéletesíteni munkánkat, hogy elkerüljük a káros hatásokat környezetünkre. A környezetvédelmi politika ISO 14001 tanusítványával összhangban dolgozunk.