Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

BLOG
2023.06.30 10:43

GUZU gumiszőnyeg és csomagtértálca

GUZU gumiszőnyeg és csomagtértálca

GUZU gumiszőnyeg és csomagtértálca

Mintegy 80 éves hagyománnyal rendelkező vállalat vagyunk, akik műszaki gumi, termoplasztikus műanyag ill. TPE termékek fejlesztésére és gyártására koncentrálnak. A fő termelési programunk magába foglalja az autószőnyegek és pontos műszaki préstermékek gyártását, nemcsak az autóipar számára. A kisebb, de annál fontosabb részét a gyártásnak az NBC filterrel ellátott maszkok gyártása teszi ki, amiknek köszönhetően megkaptuk és viseljük a „fegyvertár“ jelzőt. Az utolsó részét a gyártási kínálatunknak a különféle gumikeverékek előállítása alkotja, melyeket saját célra használunk legfőképp, de eladásra is kínálunk vásárlóinknak.

Teljesen függetlenek vagyunk, és termékeink gyártására saját fejlesztést és kutatást alkalmazunk. Sokéves fennállásunk óta termékeink minőségének és teljeskörű érettségének köszönhetően az egyik legjelentősebb gumigyártó cég lettünk (nemcsak Csehországban, de Európában is). Ezt a pozíciót tartjuk a mai napig.

Gumiszőnyeg

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk gumi- és TPE autószőnyegek gyártása terén személyautók és haszonjárművek részére. Az első autószőnyegeket még 1955-ben gyártottuk. Napjainkban ezek gyártása tölti ki a termelésünk nagy részét. Klienseink vannak Csehországból, Európából és Amerikából is.

Több mint 250 fajta speciális autószőnyeg van kínálatunkban személyautókba és haszonjárművekbe, melyek úgy vannak megtervezve, hogy pontosan illeszkedjenek az autóba, bármiféle utólagos méretigazítás nélkül.

Univerzális autószőnyegeket gyártunk személy- ill. haszongépjárművekbe. Ezek az univerzális szőnyegek rovátkásak, amik lehetővé teszik a pontos méretre vágást, így az illeszkedést az autó padlójához. Az univerzális autószőnyegeinket három gyártósoron gyártják le: uni, vario és global.

Gumi-  és TPE autószőnyegek gyártása terén jelentős helyet foglalunk el, ami az eredeti OEM felszereléseket illeti.