Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

KIA RIO (YB) LÉGTERELŐ (2017-)
KIA RIO (YB) LÉGTERELŐ (2017-)
12 490 Ft
11 490 Ft

KIA RIO (YB) LÉGTERELŐ (2017-)

KIA RIO (YB) LÉGTERELŐ (2017-)
KIA RIO (YB) (2017-) LÉGTERELŐ
KIA RIO (YB) (2017-) LÉGTERELŐ
KIA RIO (YB) (2017-) LÉGTERELŐ
KIA RIO (YB) (2017-) LÉGTERELŐ
KIA RIO (YB) (2017-) LÉGTERELŐ
KIA RIO (YB) (2017-) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

8
Kezdete: 2024.05.17   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A KIA RIO (YB) LÉGTERELŐ (2017-) egy kiváló minőségű, megbízható és stílusos autókiegészítő, amelynek cikkszáma 78918. Ez az autóalkatrész ideális választás a 2017-es vagy újabb Kia Rio modellek tulajdonosai számára, akik szeretnék egyedivé tenni autójuk külső megjelenését, miközben növelik az aerodinamikai teljesítményét.

Ez a légtérelő kiváló minőségű, strapabíró anyagból készül, ami biztosítja, hogy hosszú éveken át kitűnően teljesítsen és megfeleljen az elvárásoknak. Emellett könnyen felszerelhető, így akár otthon is könnyedén beszerelhető anélkül, hogy profi segítségre lenne szükség.

A KIA RIO LÉGTERELŐ nemcsak esztétikailag vonzó, hanem funkcionális is. Segít csökkenteni a légellenállást és javítja az autó aerodinamikáját, így növelve a sebességet és üzemanyag-hatékonyságot. Emellett védelmet nyújt az eső ellen, segítve megőrizni a szélvédő tisztaságát és javítva a kilátást vezetés közben.

Ez az autókiegészítő tökéletes választás minden olyan autótulajdonos számára, aki szereti testreszabni és egyedivé tenni járművét anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőség vagy a funkcionalitás terén. A KIA RIO LÉGTERELŐ minden bizonnyal vonzóvá és még inkább különlegessé teszi az Ön autóját.

Ne habozzon, szerezze be Ön is a KIA RIO (YB) LÉGTERELŐ (2017-) terméket cikkszám 78918 alapján, és tegye még stílusosabbá, funkcionálisabbá és vonzóbbá az Ön Kia Rio modelljét! Ezzel az autókiegészítővel garantáltan kiemelkedő lesz az autója az utakon!
Adatok
Cikkszám:
78918
Kiegészítő termékek