Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT TRAFIC GUMISZŐNYEG (2014-)
RENAULT TRAFIC GUMISZŐNYEG (2014-)
18 990 Ft
17 990 Ft

RENAULT TRAFIC GUMISZŐNYEG (2014-)

RENAULT TRAFIC GUMISZŐNYEG (2014-)
RENAULT TRAFIC (2014-2022) GUMISZŐNYEG
RENAULT TRAFIC (2014-2022) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

5
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
17 990 Ft
18 990 Ft
Részletek
A Renault Trafic gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, prémium anyagból készült autó tartozék, mely tökéletesen illeszkedik az 2014-es, vagy azt követő évjáratú Renault Trafic járművek padlójához. A gumiszőnyeg cikkszáma 78915, és garantáltan megfelelő védelmet nyújt az autó belső részeinek a szennyeződésekkel, nedvességgel, és sérülésekkel szemben.

A gumiszőnyeg rendkívül strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú távon megőrzi esztétikai állapotát és teszi lehetővé az autó belső tisztán tartását. A termék anyaga kiváló minőségű, UV-stabilizált gumiból készül, ami nem csak ellenáll a kopásnak és szakadásnak, hanem védi az autó belső felületeit a napfény káros hatásaitól is.

A gumiszőnyeg pontosan illeszkedik a Renault Trafic padlójához, így nem csúszik el használat közben, és nem okoz kellemetlenségeket a vezetés során. A szőnyeg alatt kialakított cseppgyűjtő rendszer pedig megakadályozza a folyadékok átjutását az autó belső terébe, így megóvja a padlót az esetleges folyadékok okozta károktól.

A Renault Trafic gumiszőnyeg könnyen és gyorsan telepíthető, és könnyen eltávolítható is, ha tisztításra van szükség. A termék gyártása során a Renault Trafic járművek speciális mérnöki igényeire volt tekintettel, így biztos lehet benne, hogy a szőnyeg pontosan illeszkedik az autó belsejébe, és megfelel a legmagasabb minőségi standardoknak.

Összességében a Renault Trafic gumiszőnyeg egy praktikus és stílusos autó tartozék, mely nemcsak védelmet nyújt az autó belső részeinek, de esztétikailag is feldobja az autó belső terét. Ha szeretné megőrizni autója belső tisztaságát és esztétikai állapotát, akkor ez a gumiszőnyeg ideális választás a Renault Trafic járművek számára.
Adatok
Cikkszám:
78915
Kiegészítő termékek