Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

PEUGEOT BOXER DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2014-2022)
PEUGEOT BOXER DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2014-2022)
22 990 Ft
21 490 Ft

PEUGEOT BOXER DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2014-2022)

PEUGEOT BOXER DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2014-2022)
PEUGEOT BOXER DUPLAKABINOS (2014-) GUMISZŐNYEG
PEUGEOT BOXER DUPLAKABINOS (2014-) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 500 Ft
21 490 Ft
22 990 Ft
Részletek
A PEUGEOT BOXER DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG egy kiváló minőségű, precízen illeszkedő autótakaró, mely kifejezetten a Peugeot Boxer duplakabinos változatához lett tervezve. A cikk száma 78910, és kompatibilis a 2014-2022 között gyártott modellekkel.

Ez a gumiszőnyeg egyedülálló védelmet nyújt az autó belső terének, megakadályozva a kosz, port, nedvességet és egyéb szennyeződéseket abban, hogy bekerüljenek és kárt tehessenek a jármű padlószőnyegében. Ezáltal hosszabb élettartamot és tisztaságot biztosítva az autó belsejében.

A gumiszőnyeg anyaga magas minőségű, ellenálló és tartós. Könnyen tisztítható, egyszerűen lemosható vízzel és szappannal, vagy akár egy nedves ronggyal is letörölhető. Nem kell aggódni a foltok és szennyeződések miatt, hiszen könnyedén eltávolíthatók a gumiszőnyegről.

A gumiszőnyeg pontos méretekkel rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik a Peugeot Boxer duplakabinos modelljébe. Nem csúszkál vagy mozdul el használat közben, biztosítva a vezető és az utasok biztonságát az autóban.

A termék praktikus és funkcionális kialakításának köszönhetően könnyen és gyorsan telepíthető az autóba, és ugyanilyen egyszerűen eltávolítható is, amikor tisztításra vagy cserére van szükség.

Összességében a PEUGEOT BOXER DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG egy megbízható és hatékony autótakaró, mely védelmet biztosít az autó belső terének, miközben könnyedén tisztán tartható és kényelmes használatot nyújt a mindennapokban. Ezzel a gumiszőnnyeggel biztos lehet abban, hogy autója belső tere mindig tiszta és rendezett marad.
Adatok
Cikkszám:
78910
Kiegészítő termékek