Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

PEUGEOT BOXER DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2006-2014)
PEUGEOT BOXER DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2006-2014)
22 990 Ft
21 490 Ft

PEUGEOT BOXER DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2006-2014)

PEUGEOT BOXER DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2006-2014)
PEUGEOT BOXER DUPLAKABINOS (2006-2014) GUMISZŐNYEG
PEUGEOT BOXER DUPLAKABINOS (2006-2014) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.04.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 500 Ft
21 490 Ft
22 990 Ft
Részletek
A Peugeot Boxer duplakabinos gumiszőnyeg egy kiváló minőségű termék, mely tökéletesen illeszkedik az 2006-2014 között gyártott Peugeot Boxer modellekhez. A cikkszám alapján könnyen azonosítható és könnyedén beszerezhető a szükséges alkatrészek között.

Ez a gumiszőnyeg nagyszerű választás bármelyik Boxer tulajdonosnak, aki szeretné megóvni járművének belső terét a kosztól, szennyeződésektől és nedvességtől. A rugalmas anyagnak köszönhetően könnyedén tisztítható és karbantartható, így hosszú távon is megőrizheti autója higiéniáját.

A duplakabinos kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójába, így a szőnyeg teljes felületen védi a padlót a különböző káros hatásoktól. A csúszásmentes felület segít abban, hogy a szőnyeg fixen maradjon a helyén még a legmozgalmasabb utazások során is.

A Peugeot Boxer duplakabinos gumiszőnyeg egy stílusos és praktikus kiegészítő lehetőség, mely nemcsak védelmet nyújt az autó padlójának, hanem esztétikailag is fel tudja dobni az enteriőr kinézetét. A fekete színű szőnyeg bármelyik autó belső teréhez passzol, így bátran választhatják azok, akik szeretik a letisztult és elegáns megjelenést.

Összességében a Peugeot Boxer duplakabinos gumiszőnyeg egy remek választás bármelyik Boxer tulajdonosnak, aki szeretné a járművének belső részét megóvni és stílusosan berendezni. Kiváló minőségű anyagának és praktikusságának köszönhetően hosszú távon is megőrizheti autója értékét és szépségét. Ne habozzon, válassza a Peugeot Boxer duplakabinos gumiszőnyeget, és élvezze az autóvezetés kényelmét és eleganciáját!
Adatok
Cikkszám:
78909
Kiegészítő termékek