Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT DUCATO DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2014-2022)
FIAT DUCATO DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2014-2022)
22 990 Ft
21 990 Ft

FIAT DUCATO DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2014-2022)

FIAT DUCATO DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2014-2022)
FIAT DUCATO DUPLAKABINOS (2014-) GUMISZŐNYEG
FIAT DUCATO DUPLAKABINOS (2014-) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

4
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
21 990 Ft
22 990 Ft
Részletek
A Fiat Ducato duplakabinos gumiszőnyeg az ideális kiegészítője a Fiat Ducato 2014 és 2022 között gyártott modelleknek. A speciálisan tervezett gumiszőnyeg pontosan illeszkedik a jármű padlójára, így tökéletes védelmet biztosít a kosz, por, nedvesség és egyéb szennyeződések ellen.

Az ellenálló anyagból készült gumiszőnyeg könnyen tisztítható, így könnyedén eltávolíthatóak róla a szennyeződések, és könnyen fenntartható a jármű belső tere tisztasága. A szőnyeg textúrája biztosítja a tapadást, így elkerülhető a csúszkálás a jármű vezetése közben is.

A gumiszőnyeg tetőfokozatú anyagának köszönhetően rendkívül tartós és strapabíró, hosszú távon is megőrzi eredeti állapotát és minőségét. Nem csúszik és nem hajlik el, így biztonságos használatot garantál a jármű belső terében.

A gumiszőnyeg cikkszáma: 78904, így könnyen azonosítható és megrendelhető a megfelelő típusú Fiat Ducato modellekhez. A termék magas minőségű anyagok felhasználásával készül, így megbízható és hosszú távú védelmet biztosít a jármű belső terének.

Védd meg a Fiat Ducato duplakabinos járműved belső terét a szennyeződésektől és koptató hatásoktól a Fiat Ducato duplakabinos gumiszőnyeggel, hogy mindig tiszta és rendezett legyen az autód belső tere! A kényelmes és praktikus gumiszőnyeg nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz az autó belső terének, hanem hosszú távon is megóvja azt a kopás és szennyeződések ellen.
Adatok
Cikkszám:
78904
Kiegészítő termékek