Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT DUCATO DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2006-2014)
FIAT DUCATO DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2006-2014)
22 990 Ft
21 990 Ft

FIAT DUCATO DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2006-2014)

FIAT DUCATO DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2006-2014)
FIAT DUCATO DUPLAKABINOS (2006-2014) GUMISZŐNYEG
FIAT DUCATO DUPLAKABINOS (2006-2014) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

4
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
21 990 Ft
22 990 Ft
Részletek
A Fiat Ducato duplakabinos gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró autókárpit, melyet speciálisan a 2006-2014 között gyártott Fiat Ducato modellhez terveztek. A cikkszáma 78903, így könnyen azonosítható és beszerezhető az autóhoz. A gumiszőnyeg tökéletes illeszkedést biztosít az autó padlójához, így tökéletes védelmet nyújt az autó padlójának különböző sérülései ellen.

Az autókárpit anyaga strapabíró, könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik. A speciális anyagnak köszönhetően a szőnyeg könnyen tisztán tartható, ráadásul vízálló és foltálló is, így akár nedves időjárási viszonyok között is használható anélkül, hogy bármi károsodást okozna az autó padlóján.

A gumiszőnyeg speciális kialakítása biztosítja, hogy pontosan és szorosan illeszkedjen az autó padlójához, így nem mozdul el használat közben sem. A textil aljú kárpit nemcsak a kényelmet szolgálja, hanem további sérülések ellen is védelmet nyújt az autó padlóján.

A Fiat Ducato duplakabinos gumiszőnyeg praktikus és esztétikus kiegészítője lehet az autó belső terének. Védi az autót a kosztól, szennyeződésektől és nedvességtől, miközben a belső teret is esztétikusan kialakítja. A gumiszőnyeg segítségével könnyedén tisztán tartható az autó belső tér, és hosszú távon megőrizhető az autó értéke is.

Összességében a Fiat Ducato duplakabinos gumiszőnyeg praktikus és stílusos kiegészítője lehet az autód belső terének. Strapabíró anyaga és precíz kialakítása biztosítja, hogy hosszú ideig használható legyen, miközben az autó padlóját tökéletesen védi a különböző sérülések ellen. Legyen szó koszról, nedvességről vagy bármilyen egyéb szennyeződésről, a gumiszőnyeg könnyen kezelhető és tisztán tartható, így mindig rendezett és esztétikus marad az autód belső tere.
Adatok
Cikkszám:
78903
Kiegészítő termékek