Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CITROEN JUMPER DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2014-2022)
CITROEN JUMPER DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2014-2022)
22 990 Ft
21 490 Ft

CITROEN JUMPER DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2014-2022)

CITROEN JUMPER DUPLAKABINOS GUMISZŐNYEG (2014-2022)
CITROEN JUMPER DUPLAKABINOS (2014-) GUMISZŐNYEG
CITROEN JUMPER DUPLAKABINOS (2014-) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.03.25   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 500 Ft
21 490 Ft
22 990 Ft
Részletek
A Citroen Jumper duplakabinos gumiszőnyeg tökéletes kiegészítője lehet autód belső terének. A 2014 és 2022 közötti években gyártott Citroen Jumper modellekhez tervezett gumiszőnyeg praktikus és esztétikus megoldást nyújt, védelmet biztosítva az autó padlójának.

A gumiszőnyeg pontosan illeszkedik az autó padlójához, így könnyen beilleszthető és rögzíthető. A két részből álló kialakításnak köszönhetően könnyedén tisztítható és karbantartható. A szőnyeg anyaga ellenálló és könnyen tisztítható, így nem kell aggódnod az elszennyeződés miatt.

Az autó belsejében tartózkodók kényelmét is növeli a gumiszőnyeg, mivel lágy és kényelmes felületet biztosít a lábuknak. Emellett a szőnyeg biztosítja, hogy az autó beltere hosszabb ideig megőrizze esztétikus megjelenését.

A Citroen Jumper duplakabinos gumiszőnyeg cikkszáma: 78899, és egyedi kialakítása révén pontos illeszkedést biztosít az autó padlójához. Ha szeretnéd megóvni autód belső terét az üzemanyag szivárgásoktól, kosztól vagy egyéb szennyeződésektől, akkor a gumiszőnyeg remek választás lehet számodra.

Ne csak az autód külsőjét vigyázd, hanem az belsőjét is! Szerezz be egy Citroen Jumper duplakabinos gumiszőnyeget, és élvezd az autózást még nagyobb kényelemben és tisztaságban. Rendeld meg most, és tedd még otthonosabbá autódat!
Adatok
Cikkszám:
78899
Kiegészítő termékek