Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL AMPERA GUMISZŐNYEG (2011-2015)
OPEL AMPERA GUMISZŐNYEG (2011-2015)
13 490 Ft
12 490 Ft

OPEL AMPERA GUMISZŐNYEG (2011-2015)

OPEL AMPERA GUMISZŐNYEG (2011-2015)
OPEL AMPERA (2011-2015) GUMISZŐNYEG
OPEL AMPERA (2011-2015) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 490 Ft
13 490 Ft
Részletek
Az Opel Ampera gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autó kiegészítő, mely speciálisan az 2011 és 2015 között gyártott Opel Ampera típusokhoz lett tervezve. A cikkszámának 78813, így könnyen azonosítható és beszerezhető azoknak, akik szeretnének extra védelmet és esztétikát biztosítani az autójuk belső tere számára.

A gumiszőnyeg kétségtelenül az egyik legfontosabb kiegészítője az autónak, hiszen nemcsak megóvja az eredeti szőnyegeket a szennyeződésektől, hanem könnyen tisztítható és cserélhető is. Az Opel Ampera gumiszőnyeg tökéletes illeszkedést biztosít az autó padlójához, így nem csúszik és nem mozdul el használat közben sem. Ezáltal biztonságosabb vezetést és komfortosabb utazást garantál az autóban utazóknak.

A gumiszőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így akár beázás vagy folyadékfelcsorgás esetén is könnyen megtisztítható. Ezen kívül a szennyeződések is könnyen eltávolíthatóak róla, így mindig tiszta és friss lesz az autó belső tere.

Az Opel Ampera gumiszőnyeg nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is vonzó megjelenést biztosít az autó belsejének. A precíz kidolgozás és a pontos illeszkedés révén a gumiszőnyeg szinte egybefüggőnek tűnik az autó padlójával, így harmonikus összhangot teremt az egész belső térben.

Összességében az Opel Ampera gumiszőnyeg egy kiváló minőségű és praktikus autó kiegészítő, mely tökéletesen illeszkedik az Opel Ampera típusokhoz és extra védelmet biztosít az autó belső terének. Ha szeretnéd megtartani autód belső terét, és egyszerűen tisztán és esztétikusan szeretnéd tartani, akkor az Opel Ampera gumiszőnyeg a tökéletes választás számodra. Ne habozz, szerezd be még ma és élvezd az autózás új, friss élményét!
Adatok
Cikkszám:
78813
Kiegészítő termékek