Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD ECOSPORT GUMISZŐNYEG (2015-2022)
FORD ECOSPORT GUMISZŐNYEG (2015-2022)
12 090 Ft
11 090 Ft

FORD ECOSPORT GUMISZŐNYEG (2015-2022)

FORD ECOSPORT GUMISZŐNYEG (2015-2022)
FORD ECOSPORT (2015-) GUMISZŐNYEG
FORD ECOSPORT (2015-) GUMISZŐNYEG
FORD ECOSPORT (2015-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
FORD ECOSPORT (2015-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Ford EcoSport gumiszőnyeg tökéletes kiegészítője lehet az autód belső terének védelmére. A prémium minőségű anyagból készült gumiszőnyeg teljes védelmet biztosít a jármű padlójának az időjárási viszonyok, kosz, sár és egyéb szennyeződések ellen. A pontos illeszkedésnek köszönhetően könnyen beilleszthető az autó padlójába, így nem csúszkál, és megakadályozza, hogy a szennyeződések a szőnyeg alá kerüljenek.

A Ford EcoSport gumiszőnyeg 100%-ban vízálló, könnyen tisztítható és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ha koszos lesz, egyszerűen kiemelheted az autóból és lemossad vízzel vagy tisztítószerekkel. Ezáltal hosszú ideig megőrzi esztétikus megjelenését és friss illatát.

A szőnyeg cikkszáma: 78799, ami alapján könnyen megtalálható és megrendelhető a megfelelő típusba való autódhoz. Az EcoSport modellekhez tervezett gumiszőnyeg a gyári illeszkedésnek köszönhetően pont passzol az autó padlójához, harmonizálva a belső tér többi részével.

A csomag tartalmazza a teljes szettet, azaz mind a négy szőnyeget, így az autó első és hátsó üléssora is védelmet kap. A szőnyeg nemcsak hasznos és praktikus, de esztétikus megjelenést is kölcsönöz az autó belső terének.

Bízd magad bizalommal a Ford EcoSport gumiszőnyegre, hogy autód mindig tiszta és rendezett legyen, miközben megőrzi értékét és esztétikus megjelenését. Védd meg járműved belső terét a szennyeződésektől és kopástól ezzel a kiváló minőségű, gyári illeszkedésű gumiszőnyeggel!
Adatok
Cikkszám:
78799
Kiegészítő termékek