Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA CIVIC (FK) GUMISZŐNYEG (2017-2022)
HONDA CIVIC (FK) GUMISZŐNYEG (2017-2022)
12 490 Ft
11 490 Ft

HONDA CIVIC (FK) GUMISZŐNYEG (2017-2022)

HONDA CIVIC (FK) GUMISZŐNYEG (2017-2022)
HONDA CIVIC (FK) (2017-2022) GUMISZŐNYEG
HONDA CIVIC (FK) (2017-2022) GUMISZŐNYEG
HONDA CIVIC (FK) (2017-2022) GUMISZŐNYEG (GUZU)
HONDA CIVIC (FK) (2017-2022) GUMISZŐNYEG (GUZU)
HONDA CIVIC (FK) (2017-2022) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
HONDA CIVIC (FK) (2017-2022) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Honda Civic (FK) gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, precízen illeszkedő autó kiegészítő, amely ideális választás az autója belső tisztaságának és védelmének megőrzésére. A 2017 és 2022 között gyártott Honda Civic modellekhez tervezve, ez a gumiszőnyeg tökéletesen passzol az autó padlójához, pontosan befedve azt, és megvédi az eredeti gyári szőnyeget a szennyeződésektől, foltoktól és kopástól.

A Honda Civic gumiszőnyeg kiváló minőségű gumi anyagból készül, amely ellenáll az időjárási viszonyoknak, az UV sugárzásnak és a nedvességnek, így hosszú élettartamot biztosítva az autóban. A szőnyeg felülete texturált és könnyen tisztítható, így egyszerűen eltávolíthatók róla a kosz és szennyeződések, akár nedves tisztítószerek használata nélkül is.

Az izzadtság, víz, sár, homok és egyéb szennyeződések már nem jelentenek problémát az autó belső tér számára, hiszen a Honda Civic gumiszőnyeg hatékonyan felgyűjti és visszatartja ezeket, így megakadályozva azok elterjedését az autó belső tereiben. Emellett a szőnyeg antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így segít megőrizni a belső levegőminőséget és csökkenti az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát az autóban tartózkodóknál.

A Honda Civic gumiszőnyeg könnyen telepíthető és könnyen eltávolítható, így könnyen tisztán tartható anélkül, hogy komolyabb erőfeszítéseket igényelne Öntől. A pontos illeszkedésének köszönhetően nem csúszkál a padlón, és nem akad be a pedálokba, biztosítva ezzel a vezetés kényelmét és biztonságát.

Ez a Honda Civic (FK) gumiszőnyeg (cikkszám: 78790) egy kiváló választás azok számára, akik szeretnék megvédeni autójuk belső terét és hosszú távú védelmet biztosítani az eredeti gyári szőnyegnek. Vásárolja meg most és élvezze autója tisztaságát és védelmét a Honda Civic gumiszőnyeg használatával!
Adatok
Cikkszám:
78790
Kiegészítő termékek