Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

INFINITI Q50 GUMISZŐNYEG (2013-2022)
INFINITI Q50 GUMISZŐNYEG (2013-2022)
12 990 Ft
11 990 Ft

INFINITI Q50 GUMISZŐNYEG (2013-2022)

INFINITI Q50 GUMISZŐNYEG (2013-2022)
INFINITI Q50 (2013-) GUMISZŐNYEG
INFINITI Q50 (2013-) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 990 Ft
12 990 Ft
Részletek
Az INFINITI Q50 gumiszőnyeg kiváló minőségű és praktikus kiegészítője autódnak, amelyet a legmagasabb elvárásoknak megfelelően terveztek és gyártottak. A cikk száma: 78781.

Ez a gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik az INFINITI Q50 belső téréhez, és védelmet nyújt az autó padlójának a kosztól, porától és nedvességtől. A szőnyeg kialakítása és anyaga ellenálló és könnyen tisztítható, így hosszú ideig megőrzi esztétikus megjelenését.

A gumiszőnyeg két fő előnye közé tartozik az, hogy könnyedén eltávolítható és tisztítható. Csak ki kell venned az autóból, majd lemosnod vagy lemosatnod, és már újra is belehelyezheted az INFINITI Q50-be. Nem kell többé aggodnunk attól, hogy az autó belső terét szennyeződés szennyezné.

A gumiszőnyeg anyaga rendkívül tartós és ellenálló, így hosszú ideig kiváló állapotban marad. Nem fog elhasználódni vagy elszakadni használat közben, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig megfelelő védelmet nyújt az autó padlójának.

Az INFINITI Q50 gumiszőnyeg kifejezetten az 1es 2os 3as ú Modellekhez alkalmazkodik, így biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen illeszkedik a járműved belső tere. A pontos méretek és kialakítás biztosítja, hogy ne mozduljon el vagy csúszkáljon használat közben.

Összességében az INFINITI Q50 gumiszőnyeg tökéletes választás azok számára, akik szeretnék védeni autójuk belső terét, miközben esztétikus megjelenést biztosítanak. A tartós anyag és az könnyen tisztíthatóság garantálja, hogy hosszú ideig megfelelő védelmet nyújt majd az INFINITI Q50 padlójának. Ne habozz és szerezd be ezt a praktikus kiegészítőt még ma!
Adatok
Cikkszám:
78781
Kiegészítő termékek