Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

INFINITI QX70 GUMISZŐNYEG (2014-2018)
INFINITI QX70 GUMISZŐNYEG (2014-2018)
12 990 Ft
11 990 Ft

INFINITI QX70 GUMISZŐNYEG (2014-2018)

INFINITI QX70 GUMISZŐNYEG (2014-2018)
INFINITI QX70 (2014-2018) GUMISZŐNYEG
INFINITI QX70 (2014-2018) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.25   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 990 Ft
12 990 Ft
Részletek
Az INFINITI QX70 gumiszőnyege egy kiváló minőségű, tartós és praktikus kiegészítő a 2014 és 2018 közötti években gyártott modellekhez. A cikkszám alapján könnyen azonosítható és megrendelhető termék számos előnnyel rendelkezik, amelyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik az autózási élményt.

A gumiszőnyeg anyaga ellenálló és könnyen tisztítható, így akár az utazás során bejutott kosz és piszok könnyedén eltávolítható róla. A pontos méreteknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó padlójára, így megakadályozza a szennyeződések bejutását a jármű belsejébe. Ezen felül a szőnyeg gumiból készült, ami csúszást biztosít, így nem kell attól tartani, hogy a sofőr lába alatt elcsúszik a vezetés közben.

Az INFINITI QX70 gumiszőnyeg stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöz az autónak, így nemcsak a praktikum szempontjából érdemes beszerezni, hanem az esztétikai megjelenés tekintetében is érdemes számításba venni. A gyártás során a precíz kidolgozás és a magas minőségi elvárásoknak való megfelelés garanciát jelent a hosszú élettartamra és a megbízhatóságra.

Az INFINITI QX70 gumiszőnyeget könnyen és gyorsan elhelyezhetjük az autó padlójára, majd szükség esetén könnyedén kiszedhetjük és megtisztíthatjuk. Mivel a gumiszőnyeg teljes mértékben vízálló, nem kell aggódnunk az esetleges folyadékfoltok miatt sem. A száraz és tiszta padlórész garantáltan komfortosabb és higiénikusabb környezetet teremt az autóban.

Az INFINITI QX70 gumiszőnyeg egy kiváló beruházás, amely értékét hosszú távú használat során mutatja meg. Akár hó, eső vagy sár jelenti a problémát az autó belső tisztaságában, ez a tartós gumiszőnyeg gondoskodik róla, hogy az autó padlója mindig tiszta maradjon. Ne habozzon, rendelje meg az INFINITI QX70 gumiszőnyeget még ma, és élvezze az autózás kényelmét és praktikumát egyszerre!
Adatok
Cikkszám:
78780
Kiegészítő termékek