Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

INFINITI FX GUMISZŐNYEG (2003-2008)
INFINITI FX GUMISZŐNYEG (2003-2008)
12 990 Ft
11 990 Ft

INFINITI FX GUMISZŐNYEG (2003-2008)

INFINITI FX GUMISZŐNYEG (2003-2008)
INFINITI FX (2003-2008) GUMISZŐNYEG (Frogum)
INFINITI FX (2003-2008) GUMISZŐNYEG (Frogum)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 990 Ft
12 990 Ft
Részletek
Az INFINITI FX gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autó kiegészítő, melyet az INFINITI FX modellhez terveztek, az 2003 és 2008 között gyártott verziókhoz. A cikkszámát tekintve 78779, amely egyértelműen azonosítja a terméket és segít megtalálni a megfelelő típust az autójához.

A gumiszőnyeg egy fontos tartozéka az autó belső terének, hiszen nem csak a padlót védi a kosztól és a szennyeződésektől, hanem esztétikai szempontból is javítja az autó összképét. Az INFINITI FX gumiszőnyege kiemelkedő minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, a kopásnak és könnyen tisztíthatóak.

A precíz méreteknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az INFINITI FX padlójához, így nem csúszkál és nem mozdul el vezetés közben sem. A hagyományos szőnyegekkel ellentétben a gumiszőnyegek könnyen tisztíthatóak, egyszerűen le lehet őket mosni vagy letörölni a szennyeződéseket.

Az INFINITI FX gumiszőnyegek általában csúszásmentes felülettel rendelkeznek, így biztosítva a vezető és az utasok biztonságát. Emellett a gumiszőnyegek jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, így a hideg időszakokban is kényelmes marad az autó belseje.

Az INFINITI FX gumiszőnyegek számos különböző stílusban és színben elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és az autó belső terek stílusának megfelelő darabot. A szőnyegek könnyen cserélhetőek és telepíthetőek, így akár otthon is könnyedén ki lehet cserélni őket, anélkül hogy profi segítségre lenne szükség.

Összességében az INFINITI FX gumiszőnyeg egy praktikus és esztétikus autó kiegészítő, amely hozzájárul az autó belső terének védelméhez és kényelmesebbé tételéhez. A 78779 cikkszámú gumiszőnyeg biztosítja, hogy az INFINITI FX tulajdonosok megkapják a legjobb minőséget és funckionalitást az autójukhoz.
Adatok
Cikkszám:
78779
Kiegészítő termékek