Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT TIPO LÉGTERELŐ (2016-)
FIAT TIPO LÉGTERELŐ (2016-)
12 490 Ft
11 490 Ft

FIAT TIPO LÉGTERELŐ (2016-)

FIAT TIPO LÉGTERELŐ (2016-)
FIAT TIPO (2016-) LÉGTERELŐ
FIAT TIPO (2016-) LÉGTERELŐ
FIAT TIPO (2016-) LÉGTERELŐ
FIAT TIPO (2016-) LÉGTERELŐ
FIAT TIPO (2016-) LÉGTERELŐ
FIAT TIPO (2016-) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

8
Kezdete: 2024.05.17   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Fiat Tipo Légterelő (2016-) egy kiváló minőségű autó kiegészítő, amely a légáramlást optimalizálja a jármű számára. A termék cikkszáma 78764, és specifikusan a 2016-tól gyártott Fiat Tipo modellekhez lett tervezve.

A légterelőnk kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és hosszú élettartamot garantál. Az anyag könnyű és tartós, így a légterelő nemcsak praktikus, hanem esztétikus kiegészítő is lesz az autó számára.

A légterelő felszerelése rendkívül egyszerű, és nem igényel szakértelmet vagy speciális eszközöket. Az alapos telepítési útmutatóval könnyedén elvégezhető a felszerelés, így akár otthon is megoldható anélkül, hogy autószerelő szakember segítségét kellene kérni.

A legfontosabb előnyei közé tartozik, hogy a légterelő csökkenti a szélzajt és a turbulenciát az autóban, ami kellemesebb vezetési élményt nyújt a sofőrnek és az utasoknak is. Emellett segítségével csökkenthető a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás is, hiszen a jobb aerodinamika segít csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást.

A légterelő nemcsak praktikus funkciót tölt be, hanem esztétikus megjelenést kölcsönöz az autónak is. Az egyedi design és a tökéletes illeszkedés garantálja, hogy az autó megjelenése még vonzóbb lesz a légterelőnk felszerelésével.

Összességében a Fiat Tipo Légterelő (2016-) egy kiváló minőségű és praktikus autó kiegészítő, amely javítja az autó aerodinamikáját, csökkenti a szélzajt és turbulenciát, valamint esztétikus megjelenést biztosít. A könnyű telepítésnek köszönhetően bárki könnyedén felszerelheti az otthonában, így tökéletes választás minden Fiat Tipo tulajdonos számára.
Adatok
Cikkszám:
78764
Kiegészítő termékek