Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

KIA RIO (YB) GUMISZŐNYEG (2017-)
KIA RIO (YB) GUMISZŐNYEG (2017-)
12 090 Ft
11 090 Ft

KIA RIO (YB) GUMISZŐNYEG (2017-)

KIA RIO (YB) GUMISZŐNYEG (2017-)
KIA RIO (YB) (2017-) GUMISZŐNYEG
KIA RIO (YB) (2017-) GUMISZŐNYEG
KIA RIO (YB) (2017-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
KIA RIO (YB) (2017-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
KIA RIO (YB) (2017-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
KIA RIO (YB) (2017-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.02   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Kia Rio (YB) gumiszőnyeg tökéletes kiegészítője autód belső terének védelmére és esztétikai fokozására. Egyedi formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autód padlójához, így védi azt a szennyeződésektől, folyadékoktól és kopástól. A cikk száma: 78751.

A gumiszőnyeg anyaga rendkívül strapabíró és könnyen tisztítható. A kiváló minőségű anyagnak köszönhetően hosszú élettartamú és tartós kiegészítője lesz autód belső terének. A gumiszőnyeg alatt található csúszásgátló felület biztosítja, hogy a szőnyeg fixen maradjon a helyén, így nincs szükség állandó igazgatásra.

Az autós szőnyeg könnyen helyreállítható és tisztítható, amennyiben szükséges. Egyszerűen csak vegyük ki az autóból, mossuk le vízzel és szappannal, majd hagyjuk megszáradni. Ha nagyobb szennyeződéseket találunk rajta, akkor egy szivaccsal vagy kefével is könnyen eltávolíthatóak.

A Kia Rio gumiszőnyeg precízen tervezett kialakítása és prémium anyaga garantálja, hogy hosszú ideig tökéletesen fogja védeni az autód belső terét. A pontos méretek révén nemcsak a padlót, hanem az autó belső stílusát is fokozza. A fekete színű gumiszőnyeg illeszkedik az autó belső dizájnjához és bármilyen színű belső térhez passzol.

Védd meg autód belső terét a mindennapi szennyeződésektől és kopástól a Kia Rio gumiszőnyeggel! Investálj egy magas minőségű, hosszú élettartamú autós kiegészítőbe, amely nemcsak esztétikailag fokozza autód szépségét, hanem hosszú távon megőrzi annak értékét is.

Ha szeretnéd, hogy autód belső tere mindig tiszta és gondozott legyen, válaszd a Kia Rio gumiszőnyeget, és élvezd az extra védelmet és stílust, amelyet nyújtani tud!
Adatok
Cikkszám:
78751
Kiegészítő termékek