Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD KA+  GUMISZŐNYEG (2016-2022)
FORD KA+ GUMISZŐNYEG (2016-2022)
12 090 Ft
11 090 Ft

FORD KA+ GUMISZŐNYEG (2016-2022)

FORD KA+  GUMISZŐNYEG (2016-2022)
FORD KA+ (2016-) GUMISZŐNYEG
FORD KA+ (2016-) GUMISZŐNYEG
FORD KA+ (2016-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
FORD KA+ (2016-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
FORD KA+ (2016-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
FORD KA+ (2016-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Ford Ka+ gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, pontosan az autópadlóhoz illeszkedő kiegészítő, melyet az autó belső tisztaságának és védelmének megőrzése érdekében terveztek. Az ilyen típusú szőnyegek a gyáriított szőnyegekhez képest könnyebben tisztíthatóak és hosszabb élettartammal rendelkeznek.

A 78719 cikkszámmal ellátott Ford Ka+ gumiszőnyeg az autó modelljéhez tökéletesen illeszkedik, így nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, de a pontos méretének köszönhetően maximális védelmet nyújt az autópadló számára. A gumiszőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így akár az intenzív használat során is könnyedén megőrizheti megjelenését és funkcióját.

Az autós szőnyegek fontos szerepet töltenek be az autó belső tisztaságának megőrzésében, hiszen védik az autópadlót a kosztól, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől. A gumiszőnyeg könnyen eltávolítható és tisztítható, így könnyedén megszabadulhatunk a rákerült kosztól és szennyeződésektől, és hosszabb ideig élvezhetjük autónk tiszta és rendezett belső terét.

A Ford Ka+ gumiszőnyeg kiváló választás azok számára, akik szeretnék megőrizni autójuk belső tisztaságát és esztétikus megjelenését. A precíz illeszkedés és a strapabíró anyag révén hosszú éveken át megfelelő védelmet nyújt autópadlójának. A könnyű tisztíthatóság és a könnyű eltávolíthatóság további előnyei közé sorolhatók, így a gumiszőnyeg valódi hasznos kiegészítője lehet autónk belső terének.
Adatok
Cikkszám:
78719
Kiegészítő termékek